BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.426,50
HABER /  POLİTİKA  /  SP

SP'li aday Bilal Ay'dan 3T prensibi

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediyesi için adaylığını koyan Bilal Ay'dan 3T prensibi...

Abone ol

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa belediye başkan adayı Bilal Ay’ın seçim süreci ve sonrası için ortaya koyduğu 3T prensipleri tüm siyasilere örnek olacak nitelikte... Genç Başkan bu prensiplerle siyasetin bozulmuş imajını değiştirecek gibi gözüküyor...

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı’nın Genişletilmiş İlçe Divanında teşkilat mensupları ile bir araya gelen Saadet Partisi’nin Genç Başkan Adayı Bilal AY; 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde Gaziosmanpaşa’nın hak ettiği, özlemle beklediği hizmetlerekavuşacağını söyledi.

Gaziosmanpaşa’nın, İstanbul’un gerek coğrafi, gerek tarihi olarak en önemli ilçelerinden biri olmasına rağmen, özellikle son 9 yılda yaşam kalitesi en düşük ilçelerinden biri haline getirildiğini ifade eden AY: “ mevcut başkanın 9 yıl önce 3K(Kentsel, Kurumsal, Kültürel Dönüşüm) projesi vaadiyle iş başına geldiğini, ancak 9 yıldır bu noktada hiçbir adım atılmadığını söyledi.

Çevre ilçelerin bile gerisinde kalan Gaziosmanpa’yı, Gaziosmanpaşalılar ile birlikte yöneteceklerini söyleyen Bilal AY, belediye anlayışlarının temelini 3T Kuralı olarak açıklayan AY:

1- Belediye yönetimimizin temelini 3T Kuralı oluşturacaktır. Peki nedir bu 3T Kuralı ?

• Temiz Siyaset

• Temiz Yönetim

• Temiz Toplum

Temiz Siyaset; kimseye belden aşağı vurmadan, ortaya vizyon ve misyon koyarak, Gaziosmanpaşamız için neler yapacağımızı konuşmak olacaktır.

Temiz Yönetim; Rüşvetin, Adam Kayırmanın olmadığı, Gaziosmanpaşamızın tamamını bir aile olarak görüp, ailenin tüm bireylerini de yönetimin içine dahil etmektir, bizim dışımızdaki partilerin, STKların ve muhtarlarımızında görüşlerini alarak hizmet etmek demektir ve son olarak;

Temiz Toplum ise cinayet ve uyuşturucu baskınları ile adı özdeşleşen bir Gaziosmanpaşa değil efsane hizmetlerle cazibe merkezi haline gelen Gaziosmanpaşa oluşturmak demektir. Ayrıca Gaziosmanpaşa’yı Gaziosmanpaşalılarla beraber yöneteceğini ifade eden genç başkan, Makam odasınada kamera sistemi kuracağız ve makam odasındaki tüm görüşmeler internet aracılığı ile izlenecektir. Makamda olmadığımız saatlerde ise nerede olduğumuz yine internet aracılığıyla halkımızla paylaşılacaktır. Cumartesi Pazar günleri dahil her sabah 6-10 arası randevusuz vatandaşlarımızı kabul edip sıkıntıları ve önerilerini dinleyeceğiz.

Makamda oturan değil halkın içinde olan bir başkan olarak zamanımızında büyük bölümünü Gaziosmanpaşalılarla birlikte geçireceğiz.

İhalelere Şeffaflık getireceğiz; İhale odasına kamera sistemi kurcağız ve vatandaşımızın internet üzerinden online takip edebilmesini sağlayacağız. ihale öncesinde belediyemizin önündeki dev ekrandan ihale tarihi ve şartları, sonrasında da ihale sonuçları, kimin, hangi fiyatı verdiği de duyurulacaktır.

Hemsehricilik, yandaşlık ve particilik yapılmayacak tek ölçümüz Gaziosmanpaşamızın menfaati olacaktır.” dedi.