BIST 9.563
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.486,36
HABER /  MEDYA

Spikere sinirlendi ekranı terk etti!

NTV muhabiri Can Ertuna, canlı yayında kendisine söz verilmeyince ekranı terk etti.

Abone ol

Yenilenen seçimlerde partiler değil haber kanalları da birbiriyle yarıştı. CNN Türk ve NTV'nin muhabirleri aracılığıyla Yalova ve Ağrı'dan gerçekleştirdiği canlı yayınlarda, zaman zaman kriz anları da yaşandı. Yalova'daki NTV muhabiri, kendisine söz verilmeyince söylenerek ekranı terketti.

NTV 1 Haziran seçimlerini Ağrı'da Gökhan Gerçek ve Yalova'da Can Ertuna'yla takip etti. Sıcak gelişmeleri alma için merkez stüdyodan her iki ile de bağlanan  sunucu muhabirleri tanıttıktan sonra ilk söz hakkını Ağrı'ya verdi.

EKRANI TERKETTİ

Yalova'da elinde mikrofonuyla bekleyen Can Ertuna ilk sözün Ağrı'ya verilmesinin ardından sinirli yüz ifadesiyle görüntünün dışına çıktı. Daha sonra ekranda sadece Ağrı'daki muhabir Gökhan Gerçek'in görüntüsü kaldı.


 

MEĞER SEBEP YAĞMURMUŞ!

Doğuş Grubundan gelen açıklamaya göre ise seçim gecesi yaşananlar aslında şöyleydi:  

"Yayında olduğundan haberi olmayan muhabir, yağmur altında kendi sırasını beklerken diğer tarafta Ağrı'da bekleyen muhabir arkadaşı Gökhan Gerçek'e bağlanıldığını duydu.Yağmur altında bekleyen ve yayında olduğunu bilmeyen Can Ertuna ise yağmurluk almak için ekrandan ayrıldı ve bir sonraki bağlantıda yayına alındı. Ertuna'nın tekrar yayına çıktığı görüntülerinde üzerindeki yağmurluk, durumu açıklamaya yetti."

Açıklamanın tamamı için buraya tıklayın...