BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,80
HABER /  POLİTİKA  /  SP

SP'den terörü kurutma sözü

Mustafa Kamalak, 'Milli Görüşün iktidara geldiği ilk anda terörü doğuran, besleyen ve destekleyen kaynakları kurutacağı' görüşünü savundu.

Abone ol

Partiden yapılan yazılı açıklamada, Genel Başkan Kamalak'ın Afitab Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen il başkanları ve il müfettişleri toplantısında yaptığı konuşmaya yer verildi.

Ortadoğu'daki gelişmeleri değerlendiren Kamalak, Suriye üzerinde Türkiye ile İran'ın karşı karşıya getirilmeye çalışıldığını ileri sürdü.

"Büyük Ortadoğu Projesi"nin etkin amacının, büyük İsrail devletini kurmak olduğunu savunan Kamalak, hükümet tarafından izlenen politikları eleştirdi. Kamalak, Ortadoğu'daki gelişmelerin yeni bir dünyanın kurulmasını zorunlu kıldığını da iddia etti.

Terörü sadece Milli Görüş'ün durdurabileceğini öne süren Kamalak, şunları kaydetti: "Milli Görüş, iktidara geldiği ilk anda, terörü doğuran, besleyen ve destekleyen kaynakları kurutacaktır. Terör dışarıdan beslenmiyor, destekleniyor.

Dolayısıyla bu kaynakları ortadan kaldıracağız. Ardından bu bölgemize yönelik, istihdam politikasını tekrar gözden geçireceğiz. Biz istiyoruz ki, oradaki her ailenin tenceresi kaynamalıdır."