BIST 9.140
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,58
MEDYA

Söz'e damga vuran Atatürk sahnesi

Star TV'nin sevilen dizisi Söz'ün 12 Kasım Pazartesi günü ekrana gelecek olan 59. yeni bölümündeki Atatürk sahnesi izleyenleri mest etti.

Star TV'nin sevilen dizisi Söz, 3. sezonuyla hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Tolga Sarıtaş, Derya Baysal, Sarp Akkaya, Ece Ceşmioğlu gibi önemli isimleri bünyesinde bulunduran dizinin 59. yeni bölümü 12 Kasım Pazartesi akşamı izleyicilerle Star TV ekranında buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı  merakla beklenirken önceden yayınlanan 'Atatürk' sahnesi herkesi mest etti. 

Yeni bölümde yayınlanan ilk fragmanda Eylem’in hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Savcı Derya ise Yavuz’a aşık olduğu itirafında bulundu ve onu dudaklarından öptü. Dizinin yayınlanan ön izleme görüntülerinde ise özel armalı çakmağın peşinden giden Yavuz, eski handaki dükkanda tehdit ediliyor. Yavuz, “Çok can yaktım” diyerek tehdide sert yanıt veriyor. Yavuz, dükkanda bir eksiğin olduğunu belirtiyor ve Atatürk posterini dükkanın duvarına asıyor. Çakmakçının “Gözleriniz de benziyormuş, mavi mavi…” sözünden başka bir şey ağzından çıkmıyor.

Sitene Ekle