BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,18

Söz dizisine yeni oyuncu

Söz dizisine yeni oyuncu

“Gözün Arkada Kalmasın” sloganıyla dikkat çeken Özel Kuvvet Tim’inin hikayesini konu alan “Söz” dizisine yeni sezon öncesi Ezgi Çelik dahil oldu. Pek Söz'de kim kimdir? İşte Söz dizisi oyuncu kadrosunun karakter analizi...

Söz dizisine yeni oyuncu

Söz dizisi Star TV ekranlarında geçtiğimiz sezon izleyicisiyle buluştu. “Gözün Arkada Kalmasın” sloganıyla dikkat çeken Özel Kuvvet Tim’inin hikayesini konu alan “Söz” dizisine yeni sezon öncesi Ezgi Çelik dahil oldu. Pek Söz'de kim kimdir? İşte Söz dizisi oyuncu kadrosunun karakter analizi... YÜZBAŞI SONGÜL (EZGİ ÇELİK) Yeni sezon öncesi ‘Söz' dizisi için kamera karşısına geçen Ezgi Çelik, Yüzbaşı Songül Yıldız karakterine hayat verecek.

Söz dizisine yeni oyuncu

Eğitim subayı olan Yüzbaşı Songül, Türk kadınının asker olarak ne derece güçlü ve disiplinli olabileceğinin en önemli örneklerinden biri olurken, 'Özel Kuvvet Timi'ni de en zorlu şartlarda sınayacaktır. Ezgi Çelik kimdir? 6 Ağustos 1984 İstanbul doğumlu olan Ezgi Çelik, küçük yaşlardan beri tiyatro oynayan Çelik Şehir Tiyatrolarında eğitim görmüştür. 12 yaşında ‘Kral Oedipus’ oyununda ilk kez profesyonel olarak sahneye çıkan oyuncu, İstanbul Şehir Tiyatroları lise boyunca devam etti, ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na girmiştir. Ünlü oyuncunun ilk dizisi Kara Yılan olmuştur. Ezgi Çelik’in rol aldığı yapımlar arasında Asi, Gurbet Kuşları, Bu Kalp Seni Unutur mu?, Şubat, Ben de Özledim, Bir Çocuk Sevdim, Arka Sokaklar, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Dayan Yüreğim gibi diziler var.

Söz dizisine yeni oyuncu

YAVUZ KARASU (TOLGA SARITAŞ) Görev: Tim Komutanı Rütbe: Kıdemli Üsteğmen Ekibin komutanıdır. Çok iyi bir asker ve liderdir. Zekası ve karizmasıyla tüm timin saygısını kazanmıştır. Bir yanda ülkesi için çarpışırken bir yandan da tutkulu ve zor bir aşka yelken açacaktır.

Söz dizisine yeni oyuncu

BAHAR KUTLU (AYBÜKE PUSAT) Hastane zincirleri olan zengin bir ailenin güzel kızıdır. Tüm bu zenginlik ve şaşaaya rağmen mütevazı ve yardımsever bir doktordur. İstanbul'dan ve ailesinden uzaklara gidince kendi içsel yolculuğu da başlar. Gördükleri ve yaşadıkları onu yepyeni bir insan yapacaktır.