BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.308,38
HABER /  POLİTİKA

Soylu'dan Kandil'deki teröristlere çağrı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu PKK'ya yönelik sert mesajlar vererek terörle mücadelenin sonuna kadar süreceğini belirtti.

Abone ol

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin terörle mücadelesinin devam ettiğini söyleyerek önceki gün tek batımda 39 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Örgütün sözde liderlerinin bulunduğu Kandil'e de seslenen Soylu, "İt gibi havlayacağınıza buraya gelin" diye konuştu.

Süleyman Soylu, dün Dernekpazarı Belediye binası önünde vatandaşlara seslendi. Türkiye'nin hiçbir şekilde geri adım atmadığını, terör örgütlerinin de bugünkü çırpınışlarının nedeninin bu olduğunu söyleyen Soylu şöyle konuştu:

"Şu anda Türkiye'de 32 tane sadece Doğu ve Güneydoğu'da dağlarda operasyon yapıyoruz. Dün 39 teröristi bir batımda etkisiz hale getirdiler. Bunlar bizim evlatlarımız. Onlar ne zannettiler bu milleti ürkütecekler, korkutacaklar, birilerinden de destek alacaklar. 

"CANIN TATLIYSA, ORADA DURMA"

Kandil'den it gibi havlayacaklarına, terör örgütüsün, teröristsin ya gelsene, hadi gel Kandil'den. Hadi gel, niye orada kendi ininde duruyorsun? Hadi gel bakalım. Ha sen gelmiyorsun, biz gereğini yapacağız sen merak etme. Canın tatlıysa, orada durma. Canın tatlı değilse bizim gereğini nasıl yaptığımızı o yaptıklarımızdan öğreneceksin.

"KILIÇDAROĞLU TERÖRE CAN SUYU VERİYOR"

CHP'li kardeşlerime buradan sesleniyorum, çok net ve açık bir şey söylüyorum; Terör örgütüne Kılıçdaroğlu can suyu veriyor, buna haddini bildirin CHP'li kardeşlerim. Bunun ne yaptığı, ne ettiği, kime hizmet ettiği belli değildir. Bu çok açık. Bir taraftan da FETÖ ile beraber."