BIST 9.778
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.435,57
MEDYA

Söylemezsem Olmaz'da olay iddia! Burak Özçivit'in rolü iptal mi edildi?

Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programında Burak Özçivit'le ilgili kafa karıştıran bir iddia ortaya atıldı. Diriliş Ertuğrul dizisinin yapım şirketinin Burak Özçivit'in rolünü iptal ettiği fakat Özçivit'in menajerinin böyle bir iptalin söz konusu olmadığını söylediği duyuruldu.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da Osman Gazi rolünü canlandıracağı yönündeki haberlerle gündeme gelen Burak Özçivit hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programında yapılan açıklamada yapım şirketinin Özçivit'in rolünün iptal ettiği fakat Özçivit'in mensajerinin böyle bir iptalin söz konusu olmadığını söylediği duyuruldu.

Programın sunucularından Bircan Bali ise iki dizinin de aynı yapım şirketine ait olduğunu hatırlatarak, "Bu iş iptaldir. Burak Özçivit'in menajerinin dileği ise iptal olmaması yönündedir." şeklinde bir yorumda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde, Vatan Gazetesi'nden Oya Doğan'a açıklamalarda bulunan TRT 1 kanal koordinatörü Kurtuluş Zeydan,  Burak Özçivit'in projede olmasının büyük bir kazanç olacağını belirmiş fakat "Doğru konumlandırma için biraz sabırlı olmamız ve zamana bırakmamız gerekiyor." diyerek Özçivit'in bu sene projede yer almadığını söylemişti. 

Sitene Ekle