BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,97
HABER /  GÜNCEL

Sosyal medya Gökçek'in bu tweetini konuşuyor

Cumartesi günü istifa edeceğini duyuran Melih Gökçek'in, istifa eden İstanbul ve Bursa belediye başkanlarıyla şubat ayında çektiği ve twitter'dan paylaştığı poz, sosyal medyada olay oldu.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı  Melih Gökçek, akşam saatlerinde  Beştepe'de  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'la görüştükten sonra twitter'dan açıklama yaptı.

Gökçek, bu cumartesi (28 Ekim) beledye meclisini olağanüstü toplayarak üyelerle vedalaşacağını ve istifasını vereceğini açıkladı.

SOSYAL MEDYA BU FOTOĞRAFI KONUŞTU

Gökçek'in uzun zamandır beklenen istifası, sosyal medyanın da gündemine bomba gibi düştü. Gökçek'le ilgili paylaşılan mesajlardan en ilginci ise, yine gökçek'e ait olan ve şubat ayında paylaştığı bir tweet oldu.

Gökçek, 11 Şubat'ta  Antalya'da Beldiyeler İstişare Toplantısında katılmış, burada dönemin  İstanbul Belediye Başkanı  Kadir Topbaş ve yine dönemin  Bursa Belediye Başkanı Recek Altepe ile bir selfie çekerek twitter'dan takipçileriyle paylaşmıştı.

"TWİT ALEMİNE GÖNÜL DOLUSU SELAMLAR"

Gökçek, fotoğrafa " İstanbul Ve  Bursa Büyükşehir Bld Başkanlarımızla Birlikte  AntalyaBelediyeler İstişare Toplantısından Twit Alemine Gönül Dolusu Selamlar" notunu düşmüştü.

RECEP ALTEPE DE BUGÜN İSTİFA ETTİ

O fotoğraftaki başkanlardan Topbaş 22  Eylül'de, Altepe ise bugün istifasını sunmuştu.

"DARAĞACINDA ÜÇ FİDAN"

Gökçek'in de cumartesi günü istifa etmesiyle, tarihe "sabık başkanlar" olarak geçecek fotoğraf, 8 ay sonra twitter'dan yeniden gündem oldu. Bir takipçisinin yaptığı "darağacında üç fidan" yorum ise sosyal medyada günün özeti olarak yerini aldı.

Erdoğan'dan Gökçek sonrası çarpıcı mesajlar!

Gökçek'ten son dakika hamlesi! Bakın ne yaptı?