BIST 9.624
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.495,60
HABER /  GÜNCEL

Sosyal medya bu diyaloğu konuşuyor

İngiltere Büyükelçisi Richard Moore ile Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi arasında Twitter'da yaşanan diyalog, kısa bir süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Abone ol

Türk Hava Yolları, geçtiğimiz günlerde Konakri - Ouagadougou - İstanbul uçuşunda yaşanan doğum olayı bu kez İngiltere Büyükelçisi Richard Moore ile THY Genel Müdürü Bilal Ekşi arasında gündeme geldi. 

Geçtiğimiz günlerde TK538 sefer sayılı uçuşta bir yolcunun uçak havalandıktan sonra doğumunun başlaması üzerine, THY'nin kabin memurları olaya müdahale etmiş ve 13 bin metre yükseklikte bir bebek dünyaya gelmişti. 

İngiltere Büyükelçisi bu haber ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaşanan doğum olayı ile ilgili bir paylaşımda bulunarak Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi'yi tebrik etti. 

            

Büyükelçi'nin yazdığı mesaja cevap veren THY Genel Müdürü, "Sn. Büyükelçi, mesajına çok teşekkür ederim. 42.000ft'de yolcularımıza ekibimiz her türlü yardımı gösteriyor.Sadece laptoplarını veremiyor" diye cevap yazdı. 

Bilal Ekşi'nin, İngiltere Büyükelçisi'ne verdiği yanıt özellikle sosyal medyada hızla paylaşılmaya devam edildi, Richard Moore, Ekşi'nin cevabı üzerine açıklama yaptı. 

   

BÜYÜKELÇİ'DEN CEVAP: DOĞRU MÜDÜRÜM

Büyükelçi Moore, "Doğru, Genel Müdürüm. Rahatsız edici bir şey. Fakat yolcuların güvenli tutmak tek hedefimiz. Bu zor konuda işbirliğiniz için teşekkür ederiz" yanıtını verdi.

SOSYAL MEDYADAN ERTEM ŞENER İLE DE...

Öte yandan geçen günlerde ingiliz Büyükelçi Moore, yine sosyal medya paylaşımı ile gündeme gelmişti. Dolmabahçe önündeki lalelerin fotoğrafını paylaşan büyükelçiye ünlü sunucu Ertem Şener, çok sert tepki göstermiş, darbe mesajı verdiğini iddia ederek küfür etmişti. Büyükelçi ise, Şener’in sözleri üzerine ‘of kim bu aptal’ diye cevap yazmıştı.

Bu bebek THY uçağında dünyaya geldi!

thy