BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,42

Sosyal ilişkilerde fırsatlar var

Duygu ve düşüncelerimiz arasında denge kurabilir, özel ve sosyal ilişkilerde başarılı olabiliriz. Karşı cinsle ilişkilerimiz de destekleyici olabilir.

Bugün 30 Eylül Pazar... Güneş günündeyiz...

Güneş günündeyiz… İkizler burcunda ilerleyen Ay güne hareketli ve değişken enerjiler veriyor.

Sabah saatlerinde Ay, Terazi burcundaki Güneş ile uyumlu görünümde olacak. Duygu ve düşüncelerimiz arasında denge kurabilir, özel ve sosyal ilişkilerde başarılı olabiliriz. Karşı cinsle ilişkilerimiz de destekleyici olabilir.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Terazi burcundaki Merkür ile uyumlu, Balık burcundaki Neptün ile dik açı yapacak. Zihnimiz sürekli aktif olup yeni düşünceler geliştirebilir. Ufkumuzu daha da genişletmek isteyebilir ve bunu yapmak için eğitim programlarına katılabilir veya seyahatlere çıkma fırsatlarını değerlendirmeye çalışabiliriz.

Özel yaşamımızda kurduğumuz iletişimler güçlenebilir ve derinlik kazanmaya başlayabilir. Bu durumun farkına varınca, ertelediğimiz konuları tartışmak için uygun bir günde olduğumuzu düşünebiliriz.

İletişim gücümüz iş yaşamında da ön planda olabilir. Bizi rahatsız eden sorunları daha cesurca dile getirebilir, insanlarla daha yakın çalışabilir, toplantılarda ikna edici olabiliriz.