BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,03
ALTIN 2.324,78

Sorumluluklar öne çıkıyor

Ev veya aile ile ilgili bazı hususlar üzerimizde baskı yaratabilir ve günlük işlere konsantre olmamızı engelleyebilirler.

Bugün 24 Aralık Pazartesi... Ay günündeyiz...

Yengeç burcunda ilerleyen Ay günün ilk saatlerinde Oğlak burcundaki Plüton ile karşıt açı yapacak. Ev veya aile ile ilgili bazı hususlar üzerimizde baskı yaratabilir ve günlük işlere konsantre olmamızı engelleyebilirler.

Bugün yapacağımız en iyi şey, ilgili konuların üzerine gitmek ve daha fazla vakit geçirmeden bunları çözüme ulaştırmak olabilir. Sabahın ilerleyen saatlerinde Ay, Balık burcundaki Mars ile uyumlu görünüm yapacak.  Daha rahat insiyatif alabilir, kendimizi ifade etme gücü bulabiliriz. Hem fiziksel hem duygusal enerjimizin yüksek olacağı öğle saatlerinde iş ve özel işlerimizde hızlı çözümler bulabiliriz.

Akşam saatlerinde Ay, Koç burcundaki Uranüs ile dik açı yapacak ve 17:50’de boşluğa girecek. Bu ruh halimizi etkileyebilir ve huzursuzluk verebilir. Stres olmadan şartlara uyum göstermeye çalışmalıyız.

Ay akşam 19:58’de Aslan burcuna geçecek. Değişen enerji dinamikleri ile birlikte önümüzdeki iki gün yaşamın keyifli alanlarına ve kişisel hedeflerimize daha fazla odaklanabiliriz.