BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.423,52

Şort giydi diye dayak yiyen kız konuştu

Şort giydi diye dayak yiyen kız konuştu

İstanbul'da bindiği minibüste, şort giydiği için dayak yediğini iddia eden üniversiteli A.S. konuştu. Genç kız, 30'lu yaşlarda bir kişinin "Ramazan'da böyle giyinmeye utanmıyor musun" diyerek yumruk attığını savundu.

Şort giydi diye dayak yiyen kız konuştu

Üniversite öğrencisi A. M. S. Çarşamba günü bindiği Pendik- Aydost minibüste saldırıya uğradı. Sağlam'ın iddiasına göre saldırıyı gerçekleştiren kişi " Ramazan'da böyle giyinmeye utanmıyor musun " diyerek yüzüne kendisine yumruk attı.

Şort giydi diye dayak yiyen kız konuştu

DARP RAPORU ALDI : Pendik Devlet Hastanesi'nden darp raporu alan 21 yaşındaki İngilizce Psikoloji öğrencisi A S. o anları şöyle anlattı: Oturduğum andan itibaren, 'Ramazan'da böyle giyinilir mi ? Böyle giyinmeye utanmıyor musun' gibi laflar söyledi. Beyaz bir tulum giymiştim, şort şeklinde. Önden dekoltesi vardı. Fakat çantam önüme asılıydı. Zaten kim düşünür ki, insan rahatsız olur mu bu giysiyle. O...u lafını diyene kadar bir şey dememiştim. Onu dedikten sonra. 'Bakma sen de dedim, hiç yüzüne bakmadan. Ondan sonra işte, 'sen k....ı başını açarsan nasıl bakmayayım'.'Ben de bakarım işte' dedi. 'Bu sana bağlı, nefsine bağlı' dedikten sonra tekrar söylendi.

Şort giydi diye dayak yiyen kız konuştu

"DUYMAK İSTEMEDİM" : Minibüstekilerin yaşanan bu sözlü tartışmanın ardından kendisine değil karşı tarafa destek verdiğini anlatan genç kız " Kulaklığımı taktım o sırada. Duymak istemedim. Yolculuğuma devam ettim "diye konuştu.

Şort giydi diye dayak yiyen kız konuştu

KİMSE GELMEDİ.. ŞOFÖR ARKASINI DÖNDÜ: Bir süre sonra 30'lu yaşlardaki bu kişinin yanına gelerek ayakta dikildiğini minibüsten inerken de kendisine yumruk attığını söyleyen A. S, " Sol çenemde aniden bir ağrı hissettim. Çünkü cama çarptım. Kök dişim kırıldı arkadaki. Ne yapıyorsun diye bağırıp kolundan kavradım. Ondan sonra yardım bekledim. 'Kim oluyorsun, 'nasıl bana vurursun' şeklinde cümleler kullandım. Buna rağmen kimse gelmedi. Tutup sarstığım için şahıs bana tekrar vurdu ben ayaktayken, şoför arkasını dönüp izliyordu. Bana bir kez daha vurduktan sonra ben de onun yüzüne tokat attım. Sonra saçımı tuttu çekti. Kafamı eğip yumruk attı. Yumruktan sonra ben yere düştüm. Kaçtı, kimse gitmedi peşinden"şeklinde konuştu.