BIST 9.122
DOLAR 32,36
EURO 34,99
ALTIN 2.325,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sorgunlular şenlikte buluştu

Ankara'nın Güdül İlçesine bağlı Sorgun Beldesi sakinleri Ankara Sorgun Derneği tarafından 5. si düzenlenen Yayla Şenliğinde buluştu.

Abone ol

Güdül İlçesine bağlı Sorgun Beldesi yaylasında gerçekleştirilen şenliğe Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Havva Yıldırım, Demokrat Parti Güdül İlçe Başkanı Durmuş Sayın, Sorgun Belediye Başkanı Arif Gülten, Ak Parti Keçiören İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Öztürk,İlçe Jandarma Komutanı ile Eğtim Bilimleri Uzmanı ve yazar Murat Ertan protokol davetlisi olarak katıldı.

Ankara Sorgun Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu sene 5.si yapılan şenliğe Sorgun halkı yoğun ilgi gösterdi. Şenlik Sorgun Yaylası'nın muhteşem doğası eşliğinde müzikli eğlenceler, spor müsabakaları ,katılımcıların konuşmaları ve yemek organisazyonu ile devam etti.


Şenliğin sonunda Ankara Sorgun Derneği Başkanı Nurettin İnce katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı. İnce �eleneksel Yayla Şenliğimiz Sorgun Yaylamızda dostluk, birlik beraberlik içerisinde yemekli, eğlenceli piknik ortamında halkımızın geniş katılımlı ile gerçekleşmiştir. Şenliğimize katılan Beldemiz halkına, üyelerimize, ve misafirlerimize bu güzel birliktelik için teşekkür ediyorum; Şenliğimizin yapılabilmesi için maddi olarak bu konuda bize desteklerini esirgemeyen sayın duyarlı üyelerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Şenlik çalışmaları sırasında Dernek Yönetim Kurulu ile birlikte emek veren Dernek Bölge Temsilcilerimize'de teşekkür ediyorum. Tüm halkımızı ve misafirlerimiz bundan sonra düzenleyeceğimiz şenliklerimize bekliyorum�dedi