BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.308,38
HABER /  GÜNCEL

Sonun böyle mi olacaktı Ali Dede?

Zaten hayatının sonunu bir huzurevinde geçiriyordu. Hayatı feci bir şekilde son buldu. Otobüsün altından saatlerce çıkarılamadı...

Abone ol

Kayseri'de, huzurevinde kalan 90 yaşındaki Ali Güçlü, yetişmek için koştuğu özel halk otobüsünün altında kalarak öldü. Arka dingilin arasına sıkışan Güçlü'yü çıkarmak için sağlık ve itfaiye ekipleri seferber oldu.

ŞOFÖR ÇARPTIĞINI FARK ETMEDİ, YOLA DEVAM ETTİ

Kaza, Mithatpaşa Mahallesi Erkilet Bulvarı Yeşilmahalle Meydanı'nda saat 10.30 sıralarında meydana geldi. 33 yaşındaki Hacı Ahmet Eşkin yönetimindeki Yeşilmahalle seferi yapan 38 AB 223 plakalı Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsü, Huzurevi'nde kalan Ali Güçlü'ye çarptı. Güçlü'ye çarptığını farketmeyen sürücü, yaklaşık 10 metre ilerledikten sonra yolcuların uyarısı üzerine durdu.

İTFAİYE ZOR ÇIKARDI

Arka dingil ile asfalt arasına sıkışan ve yaşadığı sanılan Ali Güçlü'yü çıkarmak için itfaiye ve sağlık ekipleri seferber oldu. İtfaiye ekipleri, havalı kriko ile otobüsü havaya kaldırarak, yaşlı adamın cesedini çıkardı. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde öldüğü anlaşılan Ali Güçlü'nün cesedini otopsi için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırdı. Özel halk otobüsü sürücüsü ise, gözaltına alındı. Görgü tanıkları, Ali Güçlü'nün duraktan hareket eden otobüsün durması için önüne geçtiği ancak, sürücünün bunu farketmemesi üzerine kazanın meydana geldiğini öne sürdü. Polis, otobüs ve çevresinde inceleme yaparken Huzurevi yetkilileri de gelerek bilgi aldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]

[PAGE]