BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,97
ALTIN 2.432,21

Ünlülerin kirli sırları

Ünlülerin kirli sırları

Ünlü oyuncu babasını öldüren kişinin annesi olduğunu yıllarca saklamayı başarırken bir başka ünlü ise öz babasıyla uzun yıllar ilişki yaşadı. işte ünlü yıldızların dudak uçuklatan hikayeleri!

Ünlülerin kirli sırları

Ünlü oyuncu babasını öldüren kişinin annesi olduğunu yıllarca saklamayı başarırken bir başka ünlü ise öz babasıyla uzun yıllar ilişki yaşadı. İşte ünlü yıldızların dudak uçuklatan hikayeleri!

Ünlülerin kirli sırları

NİRAN ÜNSAL

Şarkıcı Niran Ünsal, eski eşi Peker Açıkalın’ın da uyuşturucu kullandığını, “Peker’in suratına bakın, uyuşturucu kullanıp kullanmadığını anlarsınız” diyerek açıklamıştı.

Ünlülerin kirli sırları

YILDIZ TİLBE

1996 yılında esrar kullandığı için gözaltına alındı. Tilbe, Balıklı Rum Hastanesi’nde esrardan kurtulmak için tedavi gördüğünü açıkladı.

Ünlülerin kirli sırları

ANNESİ BABASINI ÖLDÜRDÜ

Oscar ödüllü yıldız Charlize Theron, gençlik yıllarında yaşadığı travmanın etkisinden uzun süre kurtulamadı. Güney Afrikalı yıldızın hayatındaki en kötü gün 21 Haziran 1991. Theron'un alkolik olan babası o gece eve sarhoş olarak geldi ve o sırada 15 yaşında olan yıldızın yatak odasına ateş açtı. Bunun üzerine annesi Gerda, kocasını silahla vurarak öldürdü. "Babam hastaydı, bir alkolikti" diyen Charlize Theron "Bizi fiziksel olarak değil ama sözle taciz ederdi. Ve annemin yaptığına gelince... Benim kızım da aynı durumda olsaydı.Ben de aynı şeyi yapardım" diye o geceyi anlatmıştı.