BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,75
ALTIN 2.502,12
HABER /  GÜNCEL

Songül Karlı evlilikleri ikinci eşi Metin Yüncü kim ne iş yapıyor?

Songül Karlı kimdir, kaç yaşında ve Songül Karlı kaç kere evlendi soruları merak konusu oldu. Songül Karlı 2 kez evlilik yaptı. İlk evliliği Baykal Gümüş ile olan Songül Karlı 2008 yılında boşandı. Olaylı ikinci evliliği ise Metin Yüncü ile oldu. Metin Yüncü kendisini dolandırdığı için boşandı.

Abone ol

Songül Karlı kimdir, kaç yaşında, ve kaç kere evlendi soruları merak konusu oldu. Songül Karlı aslen Tokatlı ve 1973 yılında. Özel hayatı ile sık sık gündem olan Songül Karlı iki kere evlendi. İlk evliliği Baykal Gümüş ile oldu ve 2008 yılında boşandı. İlk evliliğinden ise bir oğlu oldu. İkinci eşi ise büyük aşkla evlendiği Metin Yüncü oldu. Metin Yüncü ile olaylı şekilde boşanan Songül Karlı eski eşine tüm malını mülkünü kaptırdı. 

SONGÜL KARLI EVLİLİKLERİ: 2008 yılında boşandığı Baykal Gümüş'ten bir çocuğu olan sanatçı, 2012 yılında sunuculuğunu yaptığı evlendirme programı Su Gibi ekranlarında Metin Yüncü ile canlı yayında evlenmişti.

SONGÜL KARLI KİMDİR: Aslen Tokatlı olan Songül Karlı, 15 Eylül 1973 tarihinde İstanbul‘da dünyaya geldi. Türk Halk Müziği sanatçısı olarak ismini duyuran Songül Karlı, ilk olarak 1991 yılında ‘Derman Sendedir’ albümünü çıkardı. 2008 yılında boşandığı Baykal Gümüş'ten 1 çocuğu olan Songül Karlı, 2012 yılında sunuculuğunu yaptığı evlendirme programı Su Gibi ekranlarında Metin Yüncü ile hayatını birleştirdi. Bu evliliğinde de aradığı mutluluğu bulamayan Songül Karlı, 2017 senesinde 5 yıllık beraberliğini sonlandırdı.