BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.497,16

Sonbaharda vizyona girecek 26 muhteşem film!

Sonbaharda vizyona girecek 26 muhteşem film!

Önümüzdeki mevsim sinema açısından doyurucu bir dönem olacağa benziyor. Gerek kadrosuyla gerekse konusuyla epey dikkat çeken bu sonbahar mevsiminde vizyona girerek sinemaları hareketlendirecek filmleri sizler için derledik.

Sonbaharda vizyona girecek 26 muhteşem film!

1. Taşıyıcı: Son Hız (2015) Vizyon Tarihi: 04 Eylül 2015

"Frank Martin" efsanesini sinemaya kazandıran Transporter/Taşıyıcı serisinin yeni bir çevrimi olan filmde yönetmenliği Camille Delamarre üstlenirken oyuncu kadrosunda Ed Skrein, Loan Chabanol ve Lenn Kudrjawizki gibi isimler yer alıyor.

Sonbaharda vizyona girecek 26 muhteşem film!

2. Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı (2015) Vizyon Tarihi: 11 Eylül 2015

Hikâye 1947'de geçmektedir. Holmes uzun yıllardan beri Sussex'de kâhya kadın ve dedektif olarak yetiştirdiği oğluya emekli hayatını sürdürürken 50 yıllık çözümlenmemiş bir davanın aklından çıkmadığını fark eder. Holmes'un zekâsı eskisi gibi değildir, bu yüzden davanın küçük parçalarını yani öfkeli bir kocayla olan yüzleşmeyi ve güzel ama dengesiz kadının gizli ilişkisini hatırlar. Emekli olmuş ihtiyar Sherlock Holmes, güzel bir kadının da dâhil olduğu çözümlenmemiş davayla boğuşurken geçmişini anımsar.

Sonbaharda vizyona girecek 26 muhteşem film!

3. Sicario (2015) Vizyon Tarihi: 18 Eylül 2015

Meksika'da Sicario tetikçi demektir...İdealist bir FBI ajanı olan Kate Macer, özel görev kuvveti sorumlusu Matt tarafından Amerika ve Meksika arasındaki kanunun işlemediği sınır bölgesindeki uyuşturucu savaşına destek için görevlendirilir. Sorunlu bir geçmişe sahip olan Alejandro'nun hikâyeye dahil olması ile Kate, gizli kapaklı yapılan operasyonla ilgili her şeyi sorgulamaya başlayacaktır.

Sonbaharda vizyona girecek 26 muhteşem film!

4. Everest (2015) Vizyon Tarihi: 18 Eylül 2015

Everest’e tırmanmakta olan iki ayrı dağcı ekibinin karşılaştığı yoğun kar yağışı, büyük bir felaketin habercisi olur. Kar fırtınası her zamankinden daha şiddetlidir ve herkes için büyük bir hayat mücadelesi başlamış olur. 1996 yılında Everest’te meydana gelen gerçek bir hikayeden konusunu alan filmin yönetmeni Baltasar Kormákur. Filmin başrollerini ise Jake Gyllenhaal, Josh Brolin, John Hawkes ve Jason Clarke gibi ünlü isimler paylaşıyor.