BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.430,01
MEDYA

'Son Muhafız Kudüs' filmi geliyor! İşte ilk tanıtım!

2018 sonbaharında seyirciyle buluşturulması planlanan 'Son Muhafız Kudüs' filmi cast çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacak. İşte 'Son Muhafız Kudüs' filmi ilk tanıtım...

'Vatan sınırlarını haritalar belirlemez' sloganıyla çekilecek 'Son Muhafız Kudüs' filmin tanıtım filmi youtube'da büyük ilgi gördü. Yapımcılar filmi şu satırla tanıttı:

"Son Muhafız Kudüs, vatan kavramını modern haritalar ile sınırlamayan, bugünki sınırlarımız dışında kalan coğrafyanın da kendisine emanet edildiğinin farkında olan bir bakışla hazırlanan bir sinema filmi... 2017 yılı, İsrail’in Kudüs’ü işgalinin 50., Osmanlı’nın Kudüs’ten çekilişinin 100., Kudüs’ün Yavuz Sultan Selim tarafından fethinin 500. yıldönümüdür. Kudüs, geçen on yıllar boyunca yalnızca ezilen Müslüman toplumu ve İsrail ablukası çerçevesinde anılmakta. Oysa ki Kudüs, taşıdığı görkemli tarih ve muhteşem ruhuyla bize başka şeyler de söylemektedir. Son Muhafız Kudüs, bu görkemli tarihin üzerinde biriken tozları silmek, ihtişamını hatırlatmak için hazırlanmaktadır."

'Son Muhafız Kudüs' filmi 2018 sonbaharında seyirciyle buluşturulması planlanıyor.

İşte, Son Muhafız Kudüs filminin ilk tanıtımı;

Sitene Ekle