BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,82
ALTIN 2.419,05

Son Dakika Haberleri

GÜNCEL Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen ve öğrencilerle Anıtkabir'i ziyaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğretmen ve öğrencilerle Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Bakan Tekin, "Milli Eğitim Bakanlığı olarak bu şanlı mirası, bilimle...
EKONOMİ Maliye IBAN hesapları için harekete geçti! İhbar yağıyor Maliye, IBAN hesaplarına yönelik denetimlerini artırdı. Vergi cezasından kurtulmak isteyenler birbirlerini şikayet etmeye başladı.İhbarlar sadece IBAN’la tahsilat yapanlarla sınırlı kalmadı. IBAN hesaplarını başkalarına kiraya verenler, IBAN...
POLİTİKA CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek! Parti içinden önerileri dinledi, "çabamız samimi"... CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hafta sonu partisinin il başkanları, belediye başkanları, Parti Meclisi ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleriyle yaptığı toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapmayı planladığı görüşme için parti içinden...
GÜNCEL Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'ın İstanbul ziyareti renkli görüntülere sahne oldu Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier, İstanbul ziyareti sırasında Tarabya rezidansında döner kesip, davetlilere ikramda bulundu.
GÜNCEL Cübbeli Ahmet Hoca, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın vefatı sonrası konuştu İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç ile "rabıta" tartışmasıyla bilinen ve İsmailağa Cemaati'yle ilişkiği koparılan Cübbeli Ahmet Hoca, Hasan Kılıç'ın vefatıyla ilgili açıklama yaptı.
Fenerbahçe Erman Toroğlu: Fenerbahçe'nin şampiyon olması mucize olur! Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin Sivasspor'la 2-2 berabere kaldığı maçın ardından "Galatasaray'ın şampiyonluğu hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
SPOR Icardi'den Fenerbahçe maçı sonrası olay paylaşım Fenerbahçe'nin Sivasspor ile 2-2 berabere kalmasının ardından lider Galatasaray ile aradaki puan farkı 4 oldu. Karşılaşma bittikten sonra Galatasaray'ın yıldızı futbolcusu Icardi'den olay yaratacak bir paylaşım geldi.
SPOR Fenerbahçe Sivas'ta ağır yaralı! Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan Erbil'de! Neçirvan Barzani karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, IKBY Başkanı Neçirvan Barzani, IKBY Başbakanı Mesrur Barzani ve beraberlerindeki heyetle Erbil’de görüştü. Erdoğan, "PKK artık gündem olmaktan çıkartılmalı" mesajı verdi.
GÜNCEL Uzman isimden Tokat depremiyle ilgili korkutan açıklama AFAD Deprem Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Fikret Koçbulut, Tokat'ta yaşanan depremlerle ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Koçbulut, Buğdaylı Fayı'nın 6 büyüklüğünde bir depreme neden olabileceğini ve yapı stoğunun zayıf olduğu köylerde...