BIST 9.138
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,89
HABER /  GÜNCEL

Son dakika PKK 3 kişiyi kaçırdı! Neler oluyor?

Çözüm süreci için adımlar atılırken karanlık eller düğmeye bastı, 3 şehitten sonra PKK bu kez de 3 kişiyi kaçırdı. Son dakika gelişme.

Abone ol

Çözüm süreci için kritik adımlar atılırken arka arkaya yaşanan PKK saldırıları neler oluyor sorusunu sorduruyor. Bu kez de PKK 3 kişiyi kaçırdı.

Siirt'in Pervari İlçesi'ne Bağlı Yapraktepe Köyü'ne dün gece gelen PKK'lılar köy muhtarı Hasan Özay, aza Abdülaziz Sevik ile köylülerden Esat Sevik'i silah tehdidi ile kaçırdı.

Köylülerin haber vermesi üzerine güvenlik güçleri, kaçırılan 3 kişiyi kurtarmak için bölgede operasyon başlattı.

Bingöl'ün Karlıova İlçesi Borhane mevkiinde özel bir şirkete ait iş makinası da bu sabaha sabaha karşı, PKK'lılar tarafından yakıldı.

3 ŞEHİT OLAYINDA 3 GÖZALTI DAHA

Yüksekova'da 3 askerin şehid edildiği saldırıyla ilgili de sıcak gelişmeler yaşanıyor. 2 ayrı mahallede gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından serbest kalırken, dün gece düzenlenen operasyonda 3 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltında bulunan 7 kişinin sorguları sürüyor.

Yüksekova Sulh Ceza Hakimliği, şehitlerin olay yerinden çekilen görüntü ve fotoğraflara yayın yasağı getirildi.

ÇÖZÜM SÜRECİ AREFESİNDE KARANLIK SALDIRI

Çözüm süreci için kritik adımların atıldığı bir dönemde gerçekleşen Yüksekova saldırısında 3 asker şehit olmuştu. Yüksekova'daki Harunan Karakolu'ndan elektrik malzemesi almak için ilçe merkezine gelen Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle, erler; Ramazan Köse ile Yunus Yılmaz, Cumartesi günü saat 16.00 sıralarında Cengiz Topel Caddesi'ndeki bir iş merkezinin önünde maskeli teröristlerin silahlı saldırısına uğramıştı.