BIST 9.509
DOLAR 32,51
EURO 34,84
ALTIN 2.488,41

"SOMA" Sözün bittiği yer

Ülkemizin başı sağolsun...

Turizm sektöründe farklı departmanlarda çalışan hizmet endüstrisinin emektarları; komisinden belboyuna, ön bürosundan  animasyonuna, satış ekiplerinden aşçısına,  genel müdüründen yatırımcısına otel çalışanları, tur operatörleri, profesyonel tur rehberleri, tedarikçi firmalar, turizm kaptanları, yiyecek ve içecek mekanları, eğlence sektörü, 7 den 70’e kelimelerin tarif edemediği feryat figan kömür karası, yürek acısı buruk ve matem içinde. Herkes dua ediyor, yüreğinin ta derinlerinde Soma’daki alnının karası, alın teri ve ekmek parası olan maden işçileri için başsağlığı ve ailelerine, sevdiklerine sabır diliyor.

Öncelikle Soma’da yaşamını yitiren maden işçilerimizin yakınlarının ve ülkemizin başısağolsun. Türkiye yasta ve bu yası turizm dünyasının çalışanları da büyük bir hassasiyetle paylaşıyor. Yerin derinlerinden gökyüzüne kömür karası kardeşlerinin yasını tutuyor.

Bir daha böyle bir acıyı Allah'ın ne ülkemizde ne de dünyanın herhangi bir yerinde yaşatmaması için dua ediyoruz.  Mekanları cennet olsun…