BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Şoke eden taciz anı çekildi

78 yaşında... Takım elbiseli, fötr şapkalı şık dede. Ama görüntü aldatmasın. 11 yaşındaki çocuğu taciz ediyor. İşte o fotoğraf;

Abone ol

Son günlerde yaşanan çocuklara cinsel istismar olayına bir yenisi daha yaşandı. Bursa'da 11 yaşındaki kıza cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen 78 yaşındaki L.Y. tutuklanarak cezaevine konuldu. Üstelik 78 yaşındaki sapık taciz ederken kameralara da yakalanmıştı.

MARKETTE TACİZ EDİLDİ

Bursa Merkez Osmangazi ilçesi Çarşamba Mahallesi'nde annesi tarafından peynir alması için markete gönderilen S.D., peynirin parasını vermek için kasa başına geldiğinde yaşlı bir kişi tarafından taciz edildi. Şok geçiren kız, yaşadığı olayın korkusuyla peyniri olay yerinde bırakarak marketten kaçtı. S.D., eve gelince başından geçenleri annesine anlattı.

10 ÇOCUK SAHİBİ YAŞLI SAPIK

S.D.'nin annesi durumu polise bildirdi. Psikolog nezaretinde ifadesi alınan S.D.'nin korkarak yaşadığı olayı anlattığı belirtildi.

İhbarı değerlendiren Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu ekipleri, marketin güvenlik kamerasını inceledi. Kıza cinsel tacizde bulunan kişinin 10 çocuk ve 40 torun sahibi 78 yaşındaki L.Y. olduğu tespit edildi. L.Y., Çarşamba Mahallesi'ndeki evine yapılan baskınla gözaltına alındı.

ŞIKLIĞIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu ekipleri, 10 çocuk ve 40 torunu olduğu belirlenen 78 yaşındaki L.Y.'yi Çarşamba Mahallesi'ndeki evine yaptığı baskınla gözaltına aldı. Eski müzisyenlerden olan ve şıklığıyla dikkat çeken zanlı, kırmızı mendili kravatı, altın saati ve fötr şapkasıyla sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı