BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,87
HABER /  DÜNYA

Şoke eden sözler! Tanrı Trump'a yetki verdi

Son günlerde artan ve karşılıklı tehdit dolu açıklamalarla zirve yapan Kuzey Kore-ABD gerilime en tuhaf yorum yorum, ABD Başkanı Donald Trump'ın Evanjelik başpiskoposundan geldi.

Abone ol

Kuzey Kore ABD Başkanı Donald Trump'ın öfke ve ateşle karşılaşacağı yönündeki sözlerinin ardından Asya ülkesi Pasifik'teki ABD adası Guam'ı vurmaya hazırlandığını açıklamış, gerilim bu gelişmelerin ardından zirve yapmıştı

Dünyadan sürekli telkin çağrıları yapılırken, karşılıklı sert açıklamalarla her iki ülke neredeyse savaşın eşiğine kadar geldi.  

"TANRI TRUMP'A SAVAŞ AÇMA YETKİSİ VERDİ"

ABD-Kuzey Kore gerilimi devam ederken ve ortada kaos senaryoları dolaşırken, konu ile ilgili en ilginç yorum Donald Trump'ın evanjelik başpiskoposundan geldi.

Washington Post'ta yer alan habere göre, Trump'ın dini danışmanı evanjelik başpiskopos Robert Jeffress, İncil'den örnek vererek, Tanrının yöneticilere kötülüğü durdurmak için savaş açma yetkisi verdiğini söyledi. Buradan yola çıkan başpiskopos, Kuzey Kore liderinin kötülük yaydığını öne sürerek, "Tanrı, Trump'a Kim Jong-un'a savaş açma yetkisi verdi" yorumunda bulundu.

KAYNAK: HABER7