BIST 9.770
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.431,22
DÜNYA

Şoke eden görüntü! Kütük diye piton yılanın üstüne bastı

Endonezya’nın Batı Sumatra bölgesinde yılanbalığı tutmaya çalışan bir adam kütük yerine dev piton balığının üstüne çıktı. O anlar ise saniye saniye böyle kaydedildi.

Endonezya’nın Batı Sumatra bölgesi Padang Pariaman yerleşim yerinde bir balıkçı, yılan balığı tutmaya çalışırken kütüğe bastığını sanarak dev büyüklükteki piton yılanın üstüne çıktı. Hayvan hareket etmeye başladığında ise neye uğradığını şaşıran adam ayaklarının altında 8 metrelik pitonu gördü. Dev büyüklükteki piton yılanı 100 kilogramlık ağırlındaydı ve bir anda adamın bileklerine saldırarak sıkmaya başladı. Etraftaki diğer 6 erkek ise arkadaşlarını kurtarmak için harekete geçti ve büyük mücadele başladı.

6 erkek bir yandan pitonun ağzını tutarak ısırmasını engellerken diğer yandan ise hayvanın arkadaşlarının bacağını parçalamasına izin vermediler. Dakikalar boyu süren mücadelenin sonunda hayvanı durdurmayı başardılar.

Dini inançlar gereği piton yılanı yemedikleri için hayvanı doğaya serbest bıraktılar. Dünya'nın en büyük yılanlardan olan piton yılanı 9 metreye kadar uzayabiliyor.

Sitene Ekle