BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.432,89
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sokak hayvanları için dev kampanya

Altınova Belediye'sinde sokak hayvanları için dev bir kampanya başlatıldı

Abone ol

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova Belediye'sinde sokak hayvanları için dev bir kampanya başlatıldı.

Belediye Başkanı Asım Sürer, sokak hayvanları için ''Hayvanları sevmeyen zihniyet insanları da sevemez'' parolasıyla geçtiğimiz yıl Altınova’da İstanbul’dan anlaştığı özel bir şirkete 500 sokak hayvanını kısırlaştırarak kulaklarına küpelerini taktırıp doğaya salmasının ardından, şimdide belediye öncülüğünde sokak hayvanları için dev bir kampanya başlatıldı.

Önceki gün Ayvalık’ta hamile bir sokak köpeğinin şehir eşkıyaları tarafından kurşun yağmuruna tutulmasının ardından Altınova Belediyesi tarafından hız verilen kampanyanın savunmasız sokak hayvanlarını hedef tahtası olarak gören şehir magandaları için bir ibret olması gerektiği belirtildi. Beldede dev bir köpek barınağı yapmak için kolları sıvayan Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer’in Başkan Sürer’in, söz konusu proje için kaynak gerektiğini vurgulayarak, beldede yaşayan hayvan sever vatandaşlardan destek beklediklerini söylemesi dikkat çekti.

“BARINAK İÇİN HAYVAN SEVERLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ”

Sürer, ''Belediye olarak yeterli bütçemiz yok bize ulaşacak yardımlar iyi değerlendirilecek ve sokak hayvanları güvence altına alınacak, onların da can taşıdığını unutmamak gerek'' dedi. Altınova Belediyesi tarafından başlatılan sokak hayvanları için yardım kampanyasına hayvan severlerin büyük ilgi göstermesi beklenirken, başlatılan kampanyaya tüm vatandaşların katkı sağlanılmasının beklenildiği kaydedildi.

Altınova Belediyesi tarafından açılan, “İş Bankası TR 30 0006 4000 0012 11 19 – 202612” nolu hesaba karınca kararınca destek vermelerinin memnuniyetle karşılanacağı kaydedildi.