BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.425,79
HABER /  GÜNCEL

Sokak defilesinde mankenlere taciz

Erzurum'da Rus ve Ukraynalı 10 manken sokak defilesinde tacize uğradılar.

Abone ol

Erzurum'da bir mağazanın açılışında Rus ve Ukraynalı 10 manken, sokak defilesine çıkarlarken izdiham ve taciz kaçınılmaz oldu. Soğuk ve yağmurlu havada elbise tanıtımı yapan güzel mankenler Erzurumluların ilgi odağı olurken, dağıtılan hediyelerden kapmak isteyenlerin bir anda hücum etmeleri üzerine arada kalan mankenler ezilme tehlikesi geçirdi.

Çaykara Caddesi üzerinde bugün bir spot mağazasının açılışı mankenlerin defile gösterisiyle yapıldı. Mankenlerin haberini alan çok sayıda Erzurumlu, yağmurlu havaya aldırış etmeden gösteriden saatlerce önce mağazanın önünde bekleyişe geçerken, Rus ve Ukraynalı 10 manken, sokak defilesinde podyuma çıktılar. Mankenleri izleyen vatandaşlar bir yandan telefonlarıyla fotoğraf çekerken, bir yandanda mankenleri daha yakından görebilmek için birbirleriyle itiş, kakış yaşadılar.

Defile sonlarına doğru mankenlerin fırlattıkları hediye paketlerinden kapmaya çalışanlar arasında yoğun izdiham yaşanırken, mankenlere ulaşmak için bir anda hücum etmeleri üzerine de taciz ve istenmeyen olaylar yaşandı. Ne olduğunun farkına varamayan mankenler mağazanın içerisine kaçarak taciz ve ezilmekten kurtulurken, mankenlerin ellerinden tutarak podyuma çıkardığı küçük çocuklar ise zor anlar yaşadılar.