BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.324,88
HABER /  GÜNCEL

Sokağın ortasında telefonunu çaldı peşinden koşunca bıçakladı

Beyoğlu'nda aksiyon filmlerini artmayacak bir hırsızlık olayı gerçekleşti. Suriyeli bir kişi cep telefonunu çalan kişinin peşinden koştu. Cep telefonunu geri almak isterken bıçaklandı ancak onu bıçaklayan kişi de kaçarken ağır yaralandı.

Abone ol

Olay, Dolapdere Yenişehir Mahallesi Direkçibaşı Sokak'ta dün saat 17.30'da  gerçekleşti. İddialara göre, Ahmed Omar adlı Suriyeli, telefonda konuşarak yürüyordu. Yanına yaklaşan bir kişi, elinden cep telefonunu kaparak kaçtı.

Ahmed Omar, telefonunu geri almak için peşinden koştu. Şüpheli kişiyi bir binanın önünde yakaladı. Telefonunu geri  almaya çalıştı ancak boğuşma sırasında bu kişi tarafından sol bacağından bıçaklandı. 

Olayı gören sokak sakinlerinin, üzerine doğru geldiğini gören şüpheli, yere düştü ve başını yere vurarak ağır yaralandı.  Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ekipler geldi. Yerde yatan  Suriyeli olay yerine gelen ilk ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bir süre yaralı halde sokakta yatan, cep telefonunun çalındığını söyleyen Ahmed Omar da, bir başka ambulansla hastaneye kaldırıldı.