BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,17
ALTIN 2.244,12
HABER /  MEDYA

Şok! İşte Benim Stilim'de ikizler terk edip gitti

İşte Benim Stilim All Star'a Aycan Nurcan Şencan kardeşler ve Tuğçe Ergişi arasında yaşanan tartışma damga vurdu. Yapılan eleştrilere dayanamayan kardeşler dünkü bölümde ağlayarak stüdyoyu terketti.

Abone ol

İşte Benim Stilim All Star  2. bölümde kriz çıktı. Dünkü bölümde sevilen ikizler Aycan Nurcan Şencan kardeşlerle Tuğçe Ergişi birbirine girdi. İkizlerin tarzını beğenmeyen Tuğçe Ergişi'nin yaptığı şok yorumlar Aycan-Nurcan Şencan kardeşleri çileden çıkardı. Yapılan ağır yorumlara dayanamayan ikizler İşte Benim Stilim stüdyosunu terketti.

 

işte-benim-sitlim.jpg

'ZATEN BACAKLARIN KALIN'

Tuğçe Ergişi'nin 'Bu yarışmada hazmedemediğim tek şey budur. Nurcan'ı daha fazla beğeniyorum, bugün olduğu gibi. Aycan'ın bacakları zaten kalın, bir de açmışşsın daha kalın göstermiş. Zaten kilo da almışsın. Giydiğin kıyafeti bugün tekrar giymeni doğru bulmuyorum. Sizin binlerce takipçiniz var. Daha önce giydiğiniz kıyafeti burada All Star'da giymemeniz gerekiyor.' sözleri tansiyonu çıkardı. Bu sözler üzerine ikizler 'Dayanamıyorum' diyerek stüdyoyu terketti. 

screen-shot-2015-09-02-at-10.52.27-am.png

İŞTE BENİM STİLİM'DE YAŞANAN O ANLAR

AYŞEGÜL VE AYŞENUR ARASINDA GERGİN ANLAR!

İşte Benim Stilim All Star'ın 2. bölümünde yarışmacılarından Ayşenur Balcı ve Ayşegül Melisa Doğan arasında gergin anlar yaşandı.



ORTALIK KARIŞTI

İşte Benim Stilim All Star'ın 2. bölümünde yarışmacılar Ayşegül Melisa Doğan'ı yorumlarken ortalık karıştı ve tartışmalara jüri de dahil oldu. 



ELEME POTASINA KİM GİRDİ?

İşte Benim Stilim All Star'ın 1 Eylül günü yayınlanan bölümünde jüri ne karar verdi?

Eleme potasına hangi yarışmacı girdi?