BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,71
ALTIN 2.509,76
HABER /  GÜNCEL

Şok iddia! Savcılar Gökçek dosyalarını mı açtı?

CP'li Barış Yarkadaş, "Ankara Başsavcılığı'nda görevli 5 savcı, Gökçek'le ilgili dosyaların kapağını açtı. İstifa etmezse operasyon yapılacak" iddiasında bulundu

Abone ol

CHP Milletvekili Barış Yarkadaş'tan bomba Melih Gökçek iddiaları geldi...

Melih Gökçek'in Esenboğa Havalimanı'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamaya gittiği haberinin ardından Barış Yarkadaş, "Ankara Başsavcılığı'nda görevli 5 savcı, Gökçek'le ilgili dosyaların kapağını açtı. İstifa etmezse operasyon yapılacak" iddiasında bulundu. 

BEŞTEPE'DEKİ GÖRÜŞME 22 DAKİKA SÜRDÜ

CHP'li Yarkadaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Erdoğan ile Gökçek arasında Beştepe'de yapılar görüşmeyle ilgili "Melih Gökçek o gece Saray'da tam iki saat bekletildi. Görüşme ise sadece 22 dakika sürdü. Gökçek'e yakın medya bu gerçeği gizledi" iddiasında bulundu.

"SAVCILAR HER AN DÜĞMEYE BASABİLİR"

"İddialara göre, görüşme biterken Erdoğan, 'Benim canımı daha fazla sıkma...' dedi. Gökçek evine döndü. Ertesi gün ise şu oldu:" iddiasında bulunan CHP'li Barış Yarkadaş, "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nda görevli olan beş savcının yaptığı soruşturmaların kapağı açıldı. Savcılar her an düğmeye basabilir" ifadelerini kullandı.

"AK PARTİ'Lİ ESKİ BAKAN SAVCILARA BRİFİNG VERDİ"

"Savcıların elindeki dosyalar, çok kapsamlı ve detaylı. Bu konudaki brifingi ise konuyla ilgili eski bir bakan verdi. Şimdilik bu kadar..." diyen Yarkadaş, ardından da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı önündeki Çevik Kuvvet polisleri ve çelik bariyerleri gösteren bir fotoğrafı paylaşıp, "Belediyenin önündeki polis hareketliliği, yapılacak olan bir İMAR PROTESTOSU ile ilgili olabilir. Dikmen halkı bugün açıklama yapacaktı." dedi.

İşte Barış Yarkadaş'ın o paylaşımları: