BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.436,63
GÜNCEL

Şok görüntüler! Bakıcı çocukları tekme tokat dövdü

Meksika’da yaşanan bakıcı dehşeti, evdeki gizli kameraya yansıdı. Görüntülerde, acımasız bakıcının, minik çocuklara tekme tokat dövdüğü görülüyor.

Meksika'ın Tlaxcala kentinde yaşayan aile ikiz çocuklarının evde bakımı için Elisa Villegas Sanchez ismindeki bir bakıcıyı işe aldılar. Bir süre sonra aile, çocuklarının hareketlerinden şüphelendiler ve eve gizli kamera yerleştirmeye karar verdiler. Ebeveynler kaydedilen görüntüler izlediklerinde ise gördüklerine inanamadı. Acımasız bakıcı ikiz çocuklara tekme attığını, kafalarına vurduğunu ve onlara işkence yaptığını gördüler. Alenin şikayeti ise yetersiz bulundu ve daha fazla delil istendi. Yerel basında çıkan haberlere göre, yetkililer aileye şikâyette bulunmamalarını tavsiye ettiler, çünkü bakıcının yaptığı sadece bir "kabahat" olarak görülüyordu. Savcı Aaron Perez Carro şunları söyledi: "Bu talihsiz eylemle ilgili olarak, talimatlarımız yasaya uygun olarak derlenmiştir."

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler