BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,82
ALTIN 2.431,03

Şöhretin yan etkileri

Şöhretin yan etkileri

Şöhretin yan etkileri

Şöhretin yan etkileri

Her şey tatlı tatlı başlıyor. Dostluklar, “hey gerçekten ciddiye alınır biri oluyorum” duygusu. Derken uyuşturucu içerken kendine ait bir dünya oluşturduğunu sanmalar… Sonra, ansızın kelepçe takılınca kola bir anda başlıyor itiraflar, ağlamalar, özürler… Şöhretin bedeli bu mudur yani? Zayıflamak için kokain kullanmak da neyin nesi şimdi?!!

Şöhretin yan etkileri

DENİZ SEKİ Mahkemedeki ifadesinde "Kimse için uyuşturucu madde temin etmedim. Son dönemde yaşadığım sıkıntıların etkisiyle uyuşturucu kullandım. Şimdi pişmanım. Bir sanatçı olarak da bu durumda olmaktan büyük üzüntü duyuyorum" deyince, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Fakat sonrasında tekrar hakkında tutklama kararı çıkarıldı ve uzun bir süre ceza evinde yatan Deniz Seki, şimdilerde albümüyle ilgileniyor.

Şöhretin yan etkileri

TARKAN Megastar Tarkan'ın da adı uyuşturuyla anıldı. Ünlü popçunun hayranları bu olaya çok şaşırdı. Uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan ünlü şarkıcı, serbest bırakıldı.

Şöhretin yan etkileri

ÖZLEM SAVAŞ Oyuncu Özlem Savaş şöhretinin inişe geçmesiyle alkolik oldu. Savaş, gördüğü iki yıllık tedaviye rağmen yine alkole yenik düştü. Son olarak bir davette görülen Savaş, alkolün dozunu kaçırınca ortalığı birbirine kattı. Ayakta zor duran oyuncu, yardımcı olmak isteyenlere hakaret yağdırdı, bir personele tokat attı. Davette bir ara eline mikrofon alıp, sahneye çıkıp şarkı söyleyen Savaş, finalde dışarı çıkarıldı. Oyuncu, sarhoş halde araç kullanmak isteyince de evine kadar bırakıldı.