BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.439,00
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sofuoğlu'ndan muhteşem gösteri

Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Sedirvan'da katıldığı okuma bayramında muhteşem bir gösteri sundu.

Abone ol

Sakarya'nın Serdivan ilçesi Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu 1-A sınıfı öğrencilerinin okuma bayramına katıldı. Sofuoğlu, muhteşem bir gösteri sundu.

Okul Konferans Salonunda Serdivan Kaymakamı Fahri Keser ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere'nin izlediği program sonunda Kenan Sofuoğlu okul bahçesinde motosiklet ve ATM ile bir gösteri yaptı. Sofuoğlu, motosikleti ile birbirinden güzel akrobasi hareketleri yaptı.

Zaman zaman izleyicilerin nefeslerini kesen hareketler yapan Sofuoğlu, gösterinin ikinci turunu ATM ile sürdürdü. Sofuoğlu, gösteri sonunda lastik yakarak imzasını attı. Gösteri sırasında veliler cep telefonlarıyla Sofuoğlu'nu görüntülemeye çalıştı.

Veliler tarafından hazırlanan kokteyle katılan Sofuoğlu, okulu ve programı çok beğendiğini belirterek Okul Müdürü Cumhur Karasu'ya ev sahipliğinden ve yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Okul Müdürü Cumhur Karasu da, Kenan Sofuoğlu'nu ülkemizi uluslar arası platformda başarıyla temsil ederek birçok şampiyonluğu kazandırdığı için bir buket çiçekle kutladı.