BIST 9.149
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57
HABER /  DÜNYA

Sneijder ayrılacak mı ?

İtalya’nın ünlü gazetelerinden Corriere dello Sport, ara transfer döneminde Galatasaray’ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder ile AC Mila...

Abone ol

İtalya’nın ünlü gazetelerinden Corriere dello Sport, ara transfer döneminde Galatasaray’ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder ile AC Milan’ın Mısır asıllı genç futbolcusu Stephan El Shaarawy’in takas edileceğini iddia etti.
Corriere dello Sport, Serie A’ya kötü bir başlangıç yapan ve ligde 13 puanla 10. sırada bulunan AC Milan’da devre arasında devrim yapacağını okuyucularına duyurdu.
Ocak ayında takıma katılacağı açıklanan Adil Rami ve Keisuke Honda’nın yanı sıra Milan ekibini defansın ortasına bir oyuncu daha almayı düşünürken, takımdan önemli isimlerin de ayrılması da gündemde
Ayrıca haberde Chelsea’nin Mario Balotelli ile PSG’nin Ignazio Abate’yle ilgilendiğini ve Mısır asıllı İtalyan oyuncu Stephan El Shaarawy’nin İngiltere Premiere Ligi ekipleri ve Galatasaray’a devreye girdiğini yazdı.
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini’nin Manchester City’i çalıştırdığı dönemde El Shaarawy’yi kadrosuna katmak istediğini hatırlatan Corriere dello Sport Gazetesi, Galatasaray’ın bu ilgisinin Milan açısından Wesley Sneijder’i kadroya katmak için önemli bir fırsat olabileceğini ve Hollandalı yıldız oyuncunun Serie A’ya dönmek isteyeceğini yazdı.
(İHA)