BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,21
ALTIN 2.247,51
HABER /  SPOR

Skibbe planı suya düştü

Galatasaray'ın Skibbe'yi istifaya zorlamak için yaptıkları plan suya düştü. Skibbe blöfü gördü ve bakın ne yaptı?

Abone ol

Galatasaray’ın hocası, Ümit Davala ve Boekamp’ı görevden alarak kendisini istifaya zorlayan yöneticileri, “Onlardan ben de memnun değildim” diyerek adeta şoke etti

Galatasaray’da Teknik Direktör Michael Skibbe’yi istifaya zorlama planı suya düştü.

BEN DE MEMNUN DEĞİLDİM ZATEN

Yardımcıları Ümit Davala ve Edwin Boekamp’ı önceki gün sürpriz şekilde görevden alarak Skibbe’yi istifaya zorlamayı planlayan sarı-kırmızılı yöneticiler, Alman hocanın cevabı karşısında adeta şoke oldu.

Futbol şubesinden sorumlu idarecilerin gelişmelerle ilgili bilgi verdikleri Skibbe’nin, “Onlardan ben de memnun değildim” dediği öğrenildi. Genç teknik adamın, yönetimin tavrına inat olarak tazminatını kurtarmak için bu yolu izlediği vurgulandı.

GALATASARAY'IN B PLANI

Sarı-kırmızılılar, bu gelişme üzerine B planını devreye soktu. Yöneticilerin, yeni bir teknik adamla anlaşma sağlandığı anda, istifa etmemekte kararlı olan Michael Skibbe’nin işine son vermeyi düşündükleri ifade edildi. İdarecilerin, birlikte çalışmak istemediği yeni yardımcıları göreve getirerek Skibbe’yi istifaya zorlamanın hesaplarını yaptıkları da kaydedildi.

AKCAN OPERASYONU GİBİ

Galatasaray yönetiminin bu operasyonu geçen sezon görev yapan Feldkamp’ın istifa şeklini hatırlattı. Futbol komitesi ve Başkan Adnan Polat geçen sezon, alınan başarısız sonuçlar üzerine Kalli’yi istifaya zorlamak için önce yardımcısı Ahmet Akcan’ın görevine son vermiş, bunu kabul etmeyen Feldkamp da istifa etmişti.

DAVALA VE BOEKAMP ŞAŞKIN

Bu arada sarı-kırmızılı futbolcuların, Ümit Davala ve Boekamp’ın görevden alınmasına çok şaşırdıkları ifade edildi. Önceki gün yapılan antrenmanda birlikte çalıştıları ve öğlen sonra geç saatlere kadar sohbet ettikleri Davala ve Boekamp’ın işlerine son verilmesi karşısında şoke olan futbolcuların, Skibbe’ye de gidecek gözüyle bakmaya başladıkları bildirildi.