BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,68
ALTIN 2.524,69
HABER /  GÜNCEL

Skandal sözler: Peygamberimiz gelse Erdoğan'dan fazla oy alamaz

Ünlü televizyoncu Hulki Cevizoğlu'ndan skandal seçim yorumu: "Atatürk gelse CHP'nin başına geçse bundan fazla oy alamaz. Aynı şekilde Hz. Muhammed gelse AK Parti'nin başına geçse Erdoğan'dan fazla oy alamaz..."

Abone ol

24 Haziran seçim sonuçlarıyla ünlü televizyoncu Hulki Cevizoğlu'ndan skandal ötesi bir değerlendirme geldi. Kılıçdaroğlu, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'i seçimlere soktu ve alacağı oyu açıkladı. "Atatürk kalkıp; gelse CHP'nin bugünkü oyundan fazla oy alamaz" diyen Hulki Cevizoğlu, daha da ileri gederek "Hz. Muhammed bugün dirilip gelse parti kursa Erdoğan’dan daha yüksek oy alamaz” iddiasında bulundu. 

"DAHA ÖNCE DE SÖYLEDİM" DEYİP... Hulki Cevizoğlu, KRT'nin canlı yayınında seçim sonuçlarıyla ilgili, “Bugün Atatürk dirilse gelse CHP’nin başına geçse ya da başka bir parti kursa bundan daha fazla oy alamaz. Daha önce de söyledim. Hz. Muhammed, İslamiyetin peygamberi, peygamberimiz bugün dirilip gelse parti kursa Erdoğan’dan daha yüksek oy alamaz” diye konuştu.

NEDEN ALAMAZLAR?.. Cevizoğlu bu sözlerinin devamında ise şunları söyledi: “Bu Hz. Muhammed’in, Erdoğan’dan daha geride olması veya Atatürk’ün CHP’lilerden daha geride olmasından dolayı değil. Neden? Toplumsal yapıdan… Toplumsal yapı bu şekilde örülmüştür" dedi.

YAPTIĞINI FARKETTİ GERİ ADIM ATTI... Peygamber Efendimizle ilgili sözleriyle bir skandala imza attığını farkeden Hulki Cevizoğlu, bir adım geri attı ve şöyle devam etti: "Bugün Atatürk’e diş bileyen kesimlerin sayısı çok fazladır. Atatürk’ün kendisi de gelse bu oylardan fazla alamaz. Böyle bir toplum inşa edildi. Aynı şey sağ yapıda da var. Peygamber Efendimiz demeyelim de Peygamberimizin sahabeleri de gelse Erdoğan’dan fazla oy alamaz" ifadelerini kullandı.