BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Skandal isim de Kılıçdaroğlu'nun PM listesine girdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu,Parti Meclisi listesine şehitliği ve ezanı aşağılayan, 15 Temmuz gecesi darbe yanlısı twitler atan, komşu çocuklarını kızgın zeytinyağı ile haşlamayı planlayan Sera Kadıgil'i de koydu...

Abone ol

ANKARA Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilen CHP 36. Olağan Kurultayı'nda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun listesinde skandal isimler yer aldı. 

Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesinde Sera Kadıgil'in olması tepkilere neden oldu. Sosyal medyada yaptığı skandal paylaşımlarla gündemden hiç düşmeyen avukat Sera Kadıgil, 15 Temmuz darbe girişimini desteklediği twitleri nedeniyle gözaltına alınıp sorgulanmıştı.

Dini ve milli değerleri aşağılayan, kapıda oynayan çocukların üzerine kızgın yağ dökmekten bahseden Sera Kadıgil, 15 Temmuz darbesine karyı çıkanları da aşağılamıştı. İşte Kadıgil'in skandal mesajlarından bazıları: 

DELGEDEN OY ALAMAYAN 9 İSİM: PM üyeliği seçimleri sonucunda ise Kemal Kılıçdaroğlu büyük bir şok yaşadı. Kılıçdaroğlu'nun hazırladığı anahtar listeden 9 kişi, delegelerden yeterli oyu alamadı: Ekrem Kerem Oktay, Sezgin Tanrıkulu, Umut  Tekin, Ali Rıza Yılmaz , Ali Hikmet Akıllı, Erbil Aydınlık, Mehmet Bekaroğlu, Celal Çelik ve Fatma Güner.

DAHA ÖNCE DE KADIN KONTENJANINDAN GİRMİŞTİ: Daha önce PM'ye kadın kontenjanından direkt giren Mehmet Bekaroğlu, delegeden 2. kez oy alamayarak liste dışında kaldı.

SİHA SEZGİN DE ÇİZİLDİ: Yaptığı skandal açıklamalarla terör örgütlerinin sesi dorumuna gelen Sezgin Tanrıkulu da delegeden çizik yedi. En son SİHA'ların PKK'lı diye masum köylüleri vurduğunu iddia edip rezil olan Tanrıkulu'nu delege affetmedi.