BIST 9.719
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.432,65
HABER /  MAGAZİN

Sizce kim bu gaz maskeli eylemci?

Gezi Parkı eylemleriyle ilgili Başbakan ile görüşen Hülya Avşar'ın kızı Zehra'nın eylemlere katıldığı görüldü

Abone ol

Gezi Parkı eylemlerinde farklı çıkışıyla bilinen ve "Eylemle değil konuşarak bu iş çözülür" diyerek Başbakan Erdoğan'la görüşen Hülya Avşar’ın kızı Zehra’nın, maskeli fotoğrafı ortaya çıktı.

ELİNDE TÜRK BAYRAĞI, YÜZÜNDE GAZ MASKESİ


Eylemlerin ilk haftasında Taksim’deki gösterilere bayrakla katılan Zehra, bu sırada cep telefonu kameralarına da takıldı. Fotoğraflarda Zehra gaz maskesiyle ve elinde Türk bayrağıyla eylemde görülüyor.

BABASI CEZA VERMİŞ

Kaya Çilingiroğlu, fotoğraflardan daha önce haberdar olduğunu belirterek ” Kızım 15 gün önce Beşiktaş’ta gösterilere katılmış. Bana fotoğraflarını attılar. Bunun tasvip edilecek bir tarafı yok. Kendisine çok kızdım ve gereken cezayı verdim. Çünkü Zehra büyük gözükmesine rağmen bu tür olaylarda kendi kararını verecek yaşta değil” dedi.

BAŞBAKAN'LA GÖRÜŞME SONRASI ŞUNLARI SÖYLEMİŞTİ 

Hülya Avşar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanlık Resmi Konut'ta görüşmüştü. Çıkışta açıklama yapan Avşar, konuşması sırasında kızı Zehra ile olan ilişkisinden yola çıktığını anlatmıştı. "Başbakanımıza şunu söyledim ben kendi kızımla olan ilişkimden yola çıktım ve Başbakan’a bir anne olarak gördüklerimi söylemeye geldim. Son derece dikkatle dinledi beni. Benim kızım da ergenlik çağında ve şu anda yaşananlar onunla yaşadıklarıma çok benzetiyorum."

"İşin duygusal boyutundayım, siyaseti o kadar anlamıyorum. Ve gerçekten dinledi. Bir takım grupların ayrılması, duygusal bağ sağlanması gerekiyor Başbakan arasında. Kesinlikle dışarıdan göründüğü kadar katı değil."

1.20130626093426.jpg


screen-shot-2013-06-26-at-10.52.09-am.png

screen-shot-2013-06-26-at-10.52.18-am.png


Hülya Avşar, Erdoğan ile görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sanatçı Hülya Avşar'ı, Başbakanlık Resmi Konut'ta kabul etti. (Devamı...)

1902.jpg