BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,13
ALTIN 2.302,01
HABER /  MEDYA

Siyah İnci 9.yeni bölüm fragmanı dizide şoke eden ayrılık

Siyah İnci 9.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 23 Kasım 2017 Perşembe günü ekrana gelecek olan Siyah İnci yeni bölümde neler olacak? Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi çeken Siyah İnci yeni bölümde neler olacak? Siyah İnci 9.yeni bölüm fragmanı internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'de perşembe günleri yayınlanan Siyah İnci 9.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe günlerinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Siyah İnci yeni bölümde neler olacak? Diziden kim ayrılacak?

Siyah İnci 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV'nin çok izlenen dizisi Siyah İnci'de Hande Erçel ile Tolgahan Sayışman başrolleri paylaşıyor. Siyah İnci son bölümde Kenan'ın nikahtan bir anda vazgeçmesi Irmak'ın hastalığını tetikliyor ve bayılıyor. İzleyenler, Irmak'a ne olduğunu merak ediyorlardı. Yeni bölümde fragmanında Irmak'ın o halini gören herkes, aldıkları kararlardan bir bir geri dönüyorlar. İşte Siyah İnci 9. yeni bölüm fragmanı.

SİYAH İNCİ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Siyah İnci 9. bölüm fragmanı, Irmak'ın hastaneye getirildiği sahne ile başlıyor. İlk söylenen ise Irmak'ın astım hastalığı nedeniyle bayıldığı oluyor. Ve Irmak'ın hastalığı herkesi hastaneye topluyor. Hazal'ın sözleri ile Kenan'ı derinden yaralıyor. "Senin yanında mutluydu, huzurluydu. Kalbini kıracak bir şey mi söyledin" demesi Kenan'ı olduğundan daha pişman hissetmesini sağlıyor. Peki Irmak diziden ayrılacak mı bakalım yeni bölümde neler olacak?