BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Siyah Beyaz Aşk final mi yapıyor Kanal D yayın akışı bugün neden yok?

Siyah Beyaz Aşk 12.yeni bölüm ne zaman 1 Ocak 2018 yeni bölüm var mı? Kanal D'nin pazartesi günleri ilgiyle takip edilen dizisi Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm bugün var mı sorusu binlerce hayranı tarafından aranıyor. Gelin hep birlikte Kanal D yayın akışına bakalım.

Abone ol

Başrollerini Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Siyah Beyaz Aşk yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Aslı ile Ferhat'ın aşkının anlatıldığı Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde neler olacak merak konusu oldu. Siyah Beyaz Aşk 12.yeni bölüm fragmanı yayınlandı ama yeni bölüm ne zaman ekrana gelecek merak konusu oldu.

Siyah Beyaz Aşk 12. yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Kanal D'nin fenomen dizisi Siyah Beyaz Aşk'ın bu akşam yeni bölümü yayınlanmayacak. Yani Siyah Beyaz Aşk yeni bölümü bugün yok. Peki ilgiyle izlenen dizinin yeni bölümü hangi gün ekrana gelecek? Kanal D'nin yayın akışına baktığımız zaman Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölümü 8 Ocak 2018 tarihinde ekrana gelecek. 

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aslı büyük bir ikilemde. Ferhat’a gerçekleri söylemeli mi yoksa onu korumak için susmalı mı? Aslı kendi içinde bocalarken Ferhat da Aslı ve ailesi arasında bir seçim yapmak zorundadır. Uğruna hayatından vazgeçtiği ailesini mi yoksa Aslı’yı mı seçecek? Ebru bir taraftan ailenin içine sızmanın yolunu bulurken bir taraftan da Cem ile evlilik kararı almışlardır. Aslı, Ebru ve Cem’in ani evlilik kararı karşısında tavrı ne olacak? Namık, Aslı’nın geçmişindeki kirli dosyaları bulup çıkarırken Ferhat, Aslı’yı korumak için onu özgür bırakır. Sonunda özgürlüğüne kavuşan Aslı, Ferhat’a arkasını dönüp gidebilecek mi?

Milli Piyango tam liste 2018 yılbaşı amortileri