BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Siyah Beyaz aşk final mi yapıyor 4.bölüm fragmanı flaş değişiklik

Kanal D'nin büyük ilgiyle başlayan fakat reytinglerde iyi sonuç elde edemeyen dizisi Siyah Beyaz Aşk final mi yapıyor? Yayınlanan son bölümüyle beklenen ilgiyi göremeyen Siyah Beyaz Aşk 4.yeni bölümüyle ekrana gelecek. Peki Siyah Beyaz Aşk 4.yeni bölümde neler olacak?

Abone ol

Başrollerini Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Siyah Beyaz Aşk bu akşam 4.yeni bölümüyle ekranda. Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde neler yaşanacak? Reytinglerde çok iyi gitmeyen Siyah Beyaz Aşk'ta nasıl bir değişiklik yapılacak?

Aslı, Ferhat’ı bıçakladığı anda kendi içindeki siyahla tanışır ve büyük bir sarsıntı yaşar. Asla yapmam dediği şeyi yapmış ve bir insana zarar vermiştir. Aslı başına geleceklerden endişelenirken, Ferhat onu ailesinin yaşadığı malikaneye götürür. Aslı onları tanıdıkça, bu ailenin sırları içinde yaşamak zorunda bırakılmanın, kendisi için aslında nasıl büyük bir ceza olduğunu daha iyi anlayacaktır.

SİYAH BEYAZ AŞK'TA FLAŞ DEĞİŞİKLİK

Senaryosu çok önce yazılan ve geçen yıl çekilmesi planlanan dizide başlangıçta Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün oynamasının istendiği ancak ikilinin geçtiğimiz sezon Cesur ve Güzel dizisinde rol almasıyla projenin rafa kalktığı konuşulmuştu. Bu sezon başka isimlerle yoluna başlayan dizi, ilk bölümleriyle beklenen ilgiyi göremedi ve reytingde alt sıralarda yer aldı.

Kısa bir süre önce dizinin senaristleri Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın D Productions’ın yapımcılığını üstlendiği projeden istifa ettiği öğrenilmişti. Siyah Beyaz Aşk dizisine yeni bir senarist bulundu. Daha önce Karagül isimli diziyi yazan Erkan Birgören, dizinin yeni senaristi oldu. Bakalım dizi, 7. bölümden itibaren başka bir senaristin elinde nasıl bir yol izleyecek.