BIST 9.668
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.495,85
HABER /  MEDYA

Siyah Beyaz Aşk 3.bölüm Aslı'nın abisi Ferhat'ın peşinde

Siyah Beyaz Aşk 3.yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Yayınlanan son bölümüyle nefeslerin tutulduğu Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde neler yaşanacak? Siyah Beyaz Aşk 3.yeni bölüm detaylarına gelin birlikte bakalım.

Abone ol

Başrollerini Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde nefesler tutulacak. Aslı'nın polis abisi Ferhat'tan şüphelenmeye başlar. Peki yeni bölümde neler olacak?

Cem ve Yiğit’in nikâhı basmasıyla ağabeyinin hayatı ve istemediği bir evlilik arasında kalan Aslı, Ferhat’la yaptığı anlaşmayı bozamaz ve Cem’in bütün ısrarına rağmen ona gerçeği söyleyemez. Üstelik Ferhat’la aynı evin içinde yaşamaya ve hem o hem de ailesi tarafından hiç istemediği bir evcilik oyunu oynamaya zorlanır. 

Yiğit’le karşılaşmaları başta Yeter ve Namık olmak üzere ailedeki herkesi etkiler. Yeter, çok özlediği oğluna yaklaşmak ister ancak Namık buna kesinlikle karşıdır. Cüneyt ise kendisinden habersiz bilgisayarın peşine düşen Ferhat’la karşı karşıya kalacak ve hayatıyla ilgili zor bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.