BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.428,04
HABER /  MEDYA

Siyah Beyaz Aşk 19.yeni bölümde neler olacak Cem öldü mü Aslı kurtaracak mı

Kanal D ekranlarında pazartesi günleri izleyici karşısına çıkan Siyah Beyaz Aşk 19.yeni bölümde neler olacak, seyredenler neler izleyecek. Siyah Beyaz Aşk'ta Cem ölecek mi. Siyah Beyaz Aşk 19.yeni bölümü ile izleyiciyi oldukça heyecanlandıracak. Siyah Beyaz Aşk 19.yeni bölüm özeti haberimizde.

Abone ol

Kadersiz aşıklar Aslı ile Ferhat bu kez ölüm ile yüzleşiyor. Aslı'nın ağabeyim dediği Cem ölecek mi? İzleyici bu sorunun yanıtını arayacak 19.yeni bölümü seyrettiğinde. Aslı ile Ferhat'ın aşk rüzgarları yerini kaçınılmaz gerçeklere bıraktı... Her hafta reytinglerde hatrı sayılır bir yer edinen Siyah Beyaz Aşk 19.yeni bölümüyle fırtınalar estirecek. Peki Siyah Beyaz Aşk 19.yeni bölümde neler olacak? Ferhat, Cüneyt'i yakalayacak mı? Cem, ölecek mi? Yoksa Aslı Cem'i bir şekilde kurtaracak mı? Tüm bunlar ve daha fazlası Siyah Beyaz Aşk 19.yeni bölümde. Hadi gelin önce Siyah Beyaz Aşk 19.yeni bölüm özetine bir göz atalım... Siyah Beyaz Aşk pazartesi saat 20.00'de Kanal D'de.

SİYAH BEYAZ AŞK 19.YENİ BÖLÜM ÖZETİ; Cem’in ölmesini isteyen sadece Cüneyt değildir. Yeter, Namık’ı vurduğu gerekçesiyle tutuklanır. Yiğit, ‘’Yeter Hanım’’ dediği annesini sorgularken hiç ummadığı bir gerçekle yüz yüze kalır. Bu gerçek karşısında Yiğit ne yapacak? Yeter, Namık Emirhan'ı vurduğunu ve neden vurduğunu itiraf ediyor. Bu itirafın altında yatan büyük gerçek ise Yiğit'i çok şaşırtıyor!

ASLI KÜÇÜK BABAM DEDİĞİ CEM'İ KURTARABİLECEK Mİ? Aslı'yı ortadan kaldırmayı planlayan Namık Emirhan, ölüm emrini vermişti. Aslı'yı bizzat Cüneyt'in öldürmesini emreden Namık Emirhan, Yiğit'in oğlu Özgür ve Aslı'nın kaçırılmasını sağlamıştı. Özgür için istenen fideyeyi ödeyen Namık Emirhan, kendi planladığı oyunu başarıyla oynamıştı. Özgür ve Aslı'yı kaçıranların peşine düşen Cem, bu olayın arkasında Cüneyt'in olduğunu öğrenmişti.Ve kıyamet buradan sonra kopmuştur. 

Gördükleri karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Cem'e karşı bir dakika bile düşünmeden ateş eden Cüneyt, onu da öldürmeye çalışır. Apar topar kaldırıldığı hastanede Aslı tarafından ameliyat olan Cem'in hayati tehlikesi devam ediyor. Aslı, ağabeyi Cem'i kurtarabilmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Cüneyt ise kendisini gören Cem'i öldürmekte kararlıdır.
 
Ferhat ile Yiğit, bu olayın perde arkasını araştırırken, Cüneyt ifşa olmamak için büyük uğraş verir. Siyah Beyaz Aşk 19.yeni bölümü ile pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!
SİYAH BEYAZ AŞK 19.YENİ BÖLÜM FRAGMANI