BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Siyah Beyaz Aşk 14.yeni bölüm fragmanı Namık ölecek mi?

Siyah Beyaz Aşk 14.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam yani 22 Ocak tarihinde ekrana gelecek olan Siyah Beyaz Aşk 14.yeni bölümünde neler olacak? Ferhat ve Aslı'nın ayrılması yeni bölümü nasıl etkileyecek? Yayınlanan son bölümde hapishanede olan Siyah Beyaz Aşk 14.yeni bölüm özeti internethaber'de.

Abone ol

Kanal D'de pazartesi günleri yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Siyah Beyaz Aşk 14.yeni bölümde Ferhat ve Aslı ayrılıyor. Birbirlerine aşık olmasına rağmen bir türlü kavuşamayan Aslı ve Ferhat ayrılık yolunda. Peki yeni bölümde neler olacak?

Siyah Beyaz Aşk 14. yeni bölüm fragmanında olaylar giderek farklı bir hal almaya devam ediyor. Son bölümde yaşanan olayların ardından ekrana gelen yeni bölüm fragmanına Ferhat ve Aslı arasındaki diyaloglar damga vurdu. 

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK? Masum bir insanı öldürdüğünü düşünen Yiğit, Ferhat’a patlarken, Suna da olanlardan onu sorumlu tutar. Yiğit’i korumayı başaramayan Ferhat, onu parmaklıkların ardından kurtarabilecek mi? İdil ve Namık’ın düğün hazırlıkları yapılırken Namık, Yeter’in evden ayrılmasına karar verir. Bunca yıllık evinden kovulan Yeter, bunu Namık’ın yanına bırakmamaya kararlıdır ancak Namık’a karşı öfke dolu olan sadece Yeter değildir. Düğün gecesi hangi düşmanı Namık’ın karşısına çıkacaktır?