BIST 9.678
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.504,85
HABER /  MEDYA

Siyah Beyaz Aşk 12.bölüm fragmanı yeni bölüm ne zaman?

Siyah Beyaz Aşk 12.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 1 Ocak 2018 Pazartesi günü Siyah Beyaz Aşk 12.yeni bölümüyle ekrana gelecek mi? Siyah Beyaz Aşk 12.yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Abone ol

Kanal D'nin pazartesi günü ilgiyle takip edilen dizisi Siyah Beyaz Aşk yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Ferhat ile Aslı'nın nefretle başlayan duygularının aşka dönüştüğü dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Siyah Beyaz Aşk 12.yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat'a veda eden Aslı, gerçekleri itiraf ediyor! Namık Emirhan'ın hedefi haline gelen Aslı'yı büyük bir tehlike beklemektedir. İntikam almak için işbirliği yaptığı genç çocuk, Aslı'nın başına bela olacaktır. Aslı, büyük bir tehlikeyle baş başa kalır ve yardımına yetişen yine Ferhat olur. 

SİYAH BEYAZ AŞK YENİ BÖLÜM NE ZAMAN? Aslı ile Ferhat'ın ayrılığı, açılmamak üzere kapanan eski defterleri bir kez daha açar. Aslı, Ferhat'ın bir yalanın içinde olduğunu ve gerçeklerin bilinenden çok daha farklı olduğunu itiraf eder. Bu itiraf Ferhat'ı harekete geçirir ve yeni bir başlangıç olur.Siyah Beyaz Aşk, merakla beklenen yeni bölümüyle 8 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aslı, Ferhat’ın göründüğü gibi bir olmadığını anladı. Onun o karanlık tarafının, acılarını kapatmak için kullanılan bir kalkan olduğunu düşündü. Üstelik her şeyden habersizdir ve bir yalanın içinde yıllarca yaşamaktadır. Aslı, annesi Yeter’in nasıl böyle bir şeyi Ferhat’tan sakladığını sorgulamaya başladı.

Ferhat ise Aslı’nın kendisini değiştirmeye çalıştığını düşündü. Bu değişimden hoşnut olmayan Ferhat, anlamadığı bir şekilde Aslı’ya karşı koyamadığını fark etti. Kalbi ve aklı arasında gidip gelen Ferhat, bir seçim yapmak zorunda kaldı.

ASGARİ ÜCRET 2018 NET VE BRÜT FİYATI