BIST 9.674
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.506,85

Sivas'ta zincirleme kaza

Sivas'ta zincirleme kaza

Yoğun kar yağışı ve tipinin etkili olduğu sivas-kayseri karayolundaki iki ayrı zincirleme trafik kazasında yaralanan aralarında 4 sağlık görevlisinin de bulunduğu 11 kişi, kentteki hastanelerde tedavi altına alındı.

Sivas'ta zincirleme kaza

Yoğun kar yağışı ve tipinin etkili olduğu Sivas-Kayseri karayolundaki iki ayrı zincirleme trafik kazasında yaralanan aralarında 4 sağlık görevlisinin de bulunduğu 11 kişi, kentteki hastanelerde tedavi altına alındı.

Sivas'ta zincirleme kaza

Sivas-Kayseri karayolunun 30. kilometresindeki Koyuncu mevkisinde meydana gelen iki ayrı zincirleme trafik kazasında yaralanan Sivas 112 Acil Servis Hizmetleri Şube Müdürü Turan Eray Sever (27) Numune Hastanesi'ne, acil tıp teknisyeni Esra Öztürk (19), paramedik Ali Bellek (34) ve stajyer Cem Arslandoğan (18) ile Gülcan Atakul (39), Tuğba Kaya (22) ve İsa Akdeniz (34) Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne, Nurjan Özkan (21), Merve Ertürk (21), Erdoğan Taşkın (30) ve İskender Çiftepınar (44) da Sivas Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sivas'ta zincirleme kaza

Bu arada, kaza nedeniyle ulaşıma kapanan Sivas-Kayseri karayolunun açılması için çalışmalar sürüyor.

Sivas'ta zincirleme kaza

Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından yolun ulaşıma açılacağı bildirildi.