BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,77
ALTIN 2.488,98
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Sivas'ta bugün okullar tatil son hava durumu

SİVAS'ta bugün okullar tatil mi sorusunun cevabı geldi. Yoğun kar yağışı nedeniyle Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde okullar tatil edildi. Sivas hava durumu son raporu ise fena meteoroloji açıkladı kar yağışı aralıklar devam edecek.

Abone ol

SİVAS'ta bugün okullar tatil mi sorusunu cevabını buldu Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde, yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bugün yani 22 Şubat pazartesi günü tatil edildi. Sivas hava durumu son raporları ise meteoroloji açıkladı kar yağışı aralıklarla devam edecek.

SİVAS'TA OKULLAR TATİL Mİ SON HAVA DURUMU

Yıldızeli Kaymakamlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, ilçede etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 22 Şubat Pazartesi ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan gaziler ile engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Öte yandan, il merkezi ve bazı ilçelerde kar yağışı aralıklarla etkili oluyor. Sivas-Tokat karayolunun Çamlıbel geçidinde kar yağışı nedeniyle ulaşımda zaman zaman aksamalar yaşanıyor.