BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,81
ALTIN 2.501,42
HABER /  GÜNCEL

Sivasspor Trabzonspor maçının golleri (4-0)

Geçen hafta yarıda kalan Fenerbahçe maçı ile moralleri adeta sıfıra inen Trabzonspor'un yüzü Sivas'ta güldü.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 25.haftasında Trabzonspor, Sivasspor'un konuğu oldu.  

Maça hızlı başlayan Karadeniz ekibi henüz ikinci dakikada Mustafa Yumlu'nun golüyle deplasmanda 1-0 öne geçti. Sivasspor oyunda dengeyi sağlamak isterken 18.dakikada bu sefer Olcan ile bir gol daha bulan Trabzonspor skorur 2-0'a getirdi.

Rakibine ön alanda yaptığı presle paslaşma imkanı vermeyen bordo mavili ekip 31.dakikada Henrique ile farkı 3'e çıkardı. İlk yarının geri kalan bölümünde de üstünlüğü bırakmayan konuk takım soyunma odasına bu skorla girdi.

İKİNCİ YARIDA DA FIRTINA ÜSTÜNDÜ

İkinci yarıya da etkili başlayan Trabzonspor rakip kalede kendini hissettirmeye devam etti. 56.dakikada Özer'in golüyle farkı 4'e çıkaran konuk takım iyice rahatladı. Bu dakikanın ardından iki takımda karşılıklı pozisyonlar bulmasına rağmen skoru değiştirmeye yetmedi ve Trabzonspor haftayı üç puanla kapadı. 

Sivasspor: 0 - Trabzonspor: 4

Stat: Sivas 4 Eylül

Hakemler: Cüneyt Çakır, Mustafa Emre Eyisoy, Alpaslan Dedeş

Sivasspor: Korcan Çelikay, Ziya Erdal, Ümit Kurt, Navratil, Fatih Kıran, Hakan Arslan, Adem Koçak, Aydın Karabulut, Burhan Eşer, Taouil (Dk. 11 Aykut Öztürk), Chahechouhe

Trabzonspor: Onur Kıvrak, Bosingwa, Aykut Demir, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Zokora, Bourceanu, Yusuf Erdoğan, Olcan Adın, Özer Hurmacı, Henrique

Goller: Dk. 2 Mustafa Yumlu, Dk. 18 Olcan, Dk 31 Henrique, Dk. 56 Özer (Trabzonspor)  


trabzonsportepe2.jpg