BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,67
ALTIN 2.524,69
HABER /  GÜNCEL

Sivaslı şehit Onur Alkan ağlattı daha yeni evlenmişti

SİVAS Akıncılar ilçesinden Onur Alkan Lice'de şehit düştü. Şehit Onur Alkan geride yeni evlendiği eşini bıraktı. Onur Alkan 7 ay önce askerlik mesleğini seçmişti.

Abone ol

AKINCILAR ilçesi Lice'de şehit düşen Onur Alkan için ağlıyor. Onur Alkan Jandarma Uzman çavuş olarak görev yaptığı Lice'de PKK ile girdiği çatışmada şehit oldu.

Onur Alkan daha bir ay önce evlenmişti.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bir grup PKK'lı teröristin Abalı ile Tapantepe bölgeleri arasındaki üs bölgesine roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırması sonucu şehit olan 5 askerden biri de Onur Alkan'dı. Sivas Akıncılar ilçesinden olan Onur Alkan'ın acı haberi ailesine ulaştı.


25 YAŞINDA ŞEHİT DÜŞTÜ

Onur Alkan henuz 25 yaşındaydı. Lice'de PKK ile girdiği çatışmada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Hastanedeki tüm müdahalelere rağmen Onur Alkan şehit oldu.

onur alkan sivas akıncılar şehidi

SEVDİĞİNE DOYAMADAN GİTTİ

Onur Alkan Akıncılar ilçesinden Ramazan ve Samiye Alkan çiftinin üç çocuğundan en büyüğüydü. İstanbullu bir kızı sevmiş ve 14 Temmuz'da düğün yapmıştı. Gülşah ile dünya evine girdikten sonra yeniden göreve dönen Onur Alkan, sevdiğine doyamadan gitti.

onur alkan akıncılar şehit sivas

Göreve 7 ay önce başlayan şehidin acı haberi Gönen Mahallesi'nde bulunan baba ocağına yetkililer tarafından verildi. Şehidin yakınları acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Şehidin evinin bulunduğu binaya ve mahalleye Türk bayrakları asıldı. Şehidin naaşı perşembe günü Akıncılar ilçesinde toprağa verilecek.