BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Sissoko Eskişehirspor’da

Eskişehirspor, Bundesliga ekiplerindedn Wolfsburg’ta forma giyen orta saha oyuncusu İbrahim Sissoko’yu 3 yıllığına renklerine bağladı. <br/>...

Abone ol

Eskişehirspor, Bundesliga ekiplerindedn Wolfsburg’ta forma giyen orta saha oyuncusu İbrahim Sissoko’yu 3 yıllığına renklerine bağladı.
Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında Eskişehirspor’a 3 yıllığına imza atan Sissoko’nun ücretsiz olarak takıma katıldığı, Wolfsburg takımına herhangi bir ücret ödenmeyeceği öğrenildi. İmza törenine Eskişehirspor Asbaşkanı Mehmet Akman ile çok sayıda yönetici ve basın mensubu katıldı.
Eskişehirspor’un büyük bir camia olduğunu menajerinden öğrendiğini ifade eden yeni transfer Fildişi Sahilli oyuncu, “Kulübün göstermiş olduğu güvene çok teşekkür ederim. Kulübün yapısı çok hoşuma gitti. Bu yüzden burayı tercih ettim” dedi.

"ERKAN VE TARIK’IN TRANSFER OLMALARINA SICAK BAKMIYORUZ"
İbrahim Sissoko transferinin takıma hayırlı olmasını dileyen asbaşkan Akman ise transferin bedelsiz olarak gerçekleştiğini söyledi. Transferler hakkında da konuşmasını sürdüren Akman, “Tarık transferi ile ilgili kamp döneminden sonra artık bu konuya çok da sıcak bakmayacağımızı söyledim. Şu andan sonra da bir teklif gelse bile bunun yönetim kurulundan çıkıp çıkmayacağını, teknik kadronun ise bu transfere bir izin verip vermeyeceği ise şüphe konusu. Teklif gelebilir. Biz kapıları kapatmıyoruz. Değerlendiririz. Transfer süresi açık olduğu zaman dünyanın her yerinde bir oyuncunun fiyatı 10 milyon ise siz ona 30 milyon verirseniz o oyuncuyu kadronuza katarsınız. Bu bir gerçektir. Ama biz Erkan Zengin ve Tarık Çamdal’ın bu saatte sonra transferlerine çok sıcak bakmıyoruz. Ancak iyi bir teklif gelirse bunu da değerlendiririz” diye konuştu.
(İHA)