BIST 9.769
DOLAR 32,57
EURO 35,02
ALTIN 2.435,50

Şişman ve seksi olunur mu?

Şişman ve seksi olunur mu?

Seks içgüdüdür kilo ile ilgisi yok prof. dr. tuncay özgünen: fizyoloji uzmanı cinselliğin ve seksiliğin kiloyla ilgisi kesinlikle yoktur. herhangi bir kişinin seksi olarak kabul edilip edilmemesi kendi iddiası değildir. o toplumun estetik anlayışı, onun albenisini ve güzelliğini belirler.şişman...

Şişman ve seksi olunur mu?

ŞİŞMANLAR HEP EZİK KALIYOR
Dr. Cem Keçe Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği Başkanı
Şişman kadın seksi olabilir çünkü şişmanlık, kültüre ve coğrafyanın koşullarına göre değişebilir. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, kadının çok güzel veya zayıf olması onun aynı zamanda seksi olduğu anlamına gelmiyor. Bir kadın ne kadar güzel ve zayıf olursa olsun eğer cinsel ilişkide kötüyse, erkek ondan soğuyabiliyor ve ayrılabiliyor.

Şişman ve seksi olunur mu?

ZULMEDİYORLAR
Yine şişman bir kadın eğer sevişirken iyiyse bu onu erkeğin gözünde vazgeçilmez kılabiliyor. Ancak kadınların bir kısmı, bu dünyadaki değerlerinin dış görünüşlerine ve özellikle kilolarına bağlı olduğuna inandırıldıkları için, şişmanlık ve seksi olmak kavramlarının birbiriyle tamamen zıt olduğunu düşünebiliyorlar.

Şişman ve seksi olunur mu?

Gereğinden fazla kilolu biri olarak hep zayıf kişilere karşı kendilerinde bir eziklik hissediyorlar. Başkalarının ne düşündüğe çok önem verebiliyorlar ve kendi bedenlerine, ruhlarına zulmediyorlar. Düzgün bir vücudu herkes ister ama önemli olan ruhen ve bedenen sağlıklı olmaktır. Sekste şekil ve görünüş önemli olmakla beraber tek kıstas değildir. Önemli olan kişinin kendisine güvenerek ruhunu ve bedenini partneriyle paylaşabilmesidir.